Succesinbeeld
Image default
Onderwijs

Circus Dagproject

Dagprojecten

Een dagproject, een dag waarin kinderen de hele dag bezig gaan met leren. Leren? Ja leren, maar dan wel op een andere manier als normaal. Vandaag gaan de leerlingen namelijk de hele dag, onder begeleiden van workshopdocenten, leren hoe het is om in een circus te spelen! Normaal gesproken is dit natuurlijk niet zomaar even geregeld voor een basisschool. Basisscholen zijn over het algemeen namelijk ontzettend druk en hebben hierdoor weining tijd om grote actviteiten als een dagproject te organiseren. 

Grote Broer is een organisatie die deze lasten graag op zich neemt. Met jaren aan ervaring achter zich is Grote Broer een geoliede machine als het gaat om activiteiten organiseren op het primair onderwijs. Grote Broer zit door het hele land, natuurlijk handig wanneer u een basisschool onderin Zeeland of bovenin Groningen heeft zitten. Dan zult u de ervaring hebben dat vanaf daar weinig te regelen valt. Grote Broer staat zich echter niets in de weg om voor uw school een gaaf dagproject te organiseren. 

 

Circus dagproject

Een circus dag project, de naam verklapt het al een beetje natuurlijk. Tijdens deze dag worden de leerlingen meegenomen door het proces van het circus. Wat komt hier bij kijken? Wat wordt er gedaan? En hoe doe ik dit eigenlijk? Zijn vragen die tijdens deze dag beantwoord worden voor de leerlingen. Deze dag wordt natuurlijk begeleid door iemand die daadwerkelijk uit het circus komt, want wie zou dat anders moeten doen? 

Het circus kent veel verschillende facetten. Zo kunt u natuurlijk denken aan humor en acrobatiek. Acrobatiek zal een groot onderdeel zijn van het circusdagproject. Voor de leerlingen is het namelijk het leukst om tijdens de dag meerdere successen te behalen. Met acrobatiek is het meest haalbare.  

Denkt u nu: dit is iets voor onze school? Neem dan vooral een kijkje op onze website of klik of een van de links in deze test. Tot dan!

 

 

https://grotebroer.com