Succesinbeeld
Image default
Onderwijs

The Square Mile is hét instituut voor zakelijke taaltrainingen op maat

Een nieuwe taal leren op latere leeftijd, kan een flinke uitdaging zijn. Waar het met name omgaat, is de focus op praktische toepasbaarheid houden. Een voorbeeld. U zit middenin het ontwikkelings- en financieringsproces van een nieuwe app met wereldwijde potentie. Diverse investeerders zijn geïnteresseerd waaronder een Nederlandse, een Amerikaanse en een Duitse. Met uw Nederlandse en Engelse taalvaardigheden zit het wel goed. Duits spreekt u nauwelijks. Bij taleninstituut The Square Mile kunt u aankloppen voor een training Duits toegespitst op uw wensen. Qua woordenschat zal de app development branche het uitgangspunt zijn. U zult vertrouwd raken met essentiële woorden op het gebied van design, techniek en bedrijfsvoering. U leert luisteren en spreken in heldere, duidelijke zinnen. Als u klaar bent met de cursus kunt u uitstekend presenteren, overleggen, vergaderen en onderhandelen in het Duits.

The Square Mile heeft meer te bieden dan professionele taalopleidingen Duits. We noemen de taaltraining zakelijk Engels voor gevorderden, Nederlands voor expats en de spoedcursus Frans. Ook voor talen als Italiaans, Spaans, Portugees, Chinees en Russisch kunt u terecht bij deze opleider. Veel van de aangesloten taaltrainers zijn native speaker en komen uit het bedrijfsleven. De opzet van de cursussen sluit 100% aan op de wensen van de deelnemers. Klanten van The Square Mile zijn werkzaam in bedrijfstakken als ICT, zorg, financiële wereld, (semi-)overheid, logistiek, tuinbouw, ontwikkelingswerk, gezondheidszorg en zakelijk dienstverlening.

We noemden het al: The Square Mile biedt maatwerk qua vakgebied. Aanvullend worden de taalopleidingen afgestemd op de cursisten wat betreft de leerdoelen, groepsgrootte, trainingslocatie, planning en startniveau. Het startniveau lichten we kort toe en we nemen Duits nog een keer als voorbeeldtaal. De taalcursussen die The Square Mile aanbiedt zijn qua niveau opgedeeld in:

  • basis Duits (niveau 1, A1);
  • zakelijk Duits (niveau 2 tot en met 6 oftewel A2, B1, B2, C1 en C2);
  • zakelijk Duits voor ondersteunend personeel;
  • correct Duits correspondentie en email;
  • technisch Duits.
https://www.thesquaremile.nl