Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw nieuwe aluminium schuifpui

Uw nieuwe aluminium schuifpui koopt u bij Schipper Ede. Al sinds 1959 zijn wij dé specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Wij bieden niet alleen oplossingen voor particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Voordelen van een aluminium schuifpui

De voordelen van een aluminium schuifpui zijn groot. Doordat het materiaal al een kleur- en poedercoating heeft gekregen in de fabriek, is het niet meer nodig om te schilderen. Zo heeft u er minder werk van, vooral als u bedenkt dat onze vakkundige medewerkers uw pui voor u monteren. Daarnaast geeft aluminium een slankere uitstraling dan een houten of kunststof versie. Dit geeft een maximale lichtinval in uw huis. Doordat de pui openschuift, in plaats van open slaat, is er veel minder ruimte nodig in huis, op uw terras of in uw tuin om de deuren op te doen. Op die manier kunt u alle ruimte die u heeft gebruiken. Het gebruik van een pui zorgt ook voor een mooie kijk op uw buitenterrein, waardoor dit echt wordt verbonden met uw interieur.

Schipper Ede

Schipper Ede is een echt familiebedrijf. Wij bieden voor zowel particulieren als zakelijke klanten passende oplossingen. Of het nu gaat om 150 schuifdeuren in een nieuwbouw- of renovatieproject in de randstad of om nieuwe kozijnen in uw jaren ’30 woning, voor Schipper Ede zijn alle uitdagingen even leuk! Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit af te leveren en werken daarom uitsluitend met onze eigen montageploegen. Deze ploegen bestaan uit vakmensen met alle kennis en ervaring om elke klus op de juiste manier uit te kunnen voeren. Wij houden van een uitdaging en gaan graag met u om de tafel zitten om ook uw wensen te bespreken en deze zo goed mogelijk uit te voeren.

Onze showroom

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u eens een kijkje nemen in onze showroom in Ede. Wij ontvangen u graag om onder het genot van een kopje koffie te kijken naar alle mogelijkheden rondom op maat gemaakte puien en kozijnen. Op onze website kunt u ook eerst meer informatie inwinnen, een vrijblijvende offerte aanvragen of onze recente projecten bekijken.