Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Plotter machine aanschaffen bij Repromat

Bent u op zoek naar een plotter machine? Dan bent u bij Repromat helemaal aan het juiste adres. Repromat is niet voor niets dé specialist als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen. U vindt bij ons in het assortiment een groot scala aan technische en grafische printers maar ook vele scanners en snijplotters. Vindt u het lastig om een keuze te maken welk product het beste bij u past? Dat is geen enkel probleem! Onze specialisten adviseren u graag en helpen u natuurlijk bij het maken van uw keuze. Bij Repromat kunt u rekenen op het beste advies op maat. 

Wat is een plotter machine?

Een plotter machine is een apparaat waarmee technische tekeningen makkelijk geprint kunnen worden op grote papierformaten (vanaf A2 tot A0). Hierbij staat het centraal dat de hoge resolutie van de inhoud wordt behouden. Deze machines worden vaak gebruikt in de architectuur branche maar ook in de bouw- en productiesector.et woord komt ook oorspronkelijk van het Engelse woord ‘plotting’ waarbij we al gauw denken aan een schematische tekeningen van bijvoorbeeld een stuk grond. Onze plotters hebben speciale pennen om de lijnen zo nauwkeurig mogelijk te tekenen en alles in detail af te drukken. Onze plotters beschikken over speciale technieken waardoor alles in fotokwaliteit wordt afgedrukt op grote formaten. Hierbij maken wij gebruik van diverse inktsystemen denk bijvoorbeeld aan laserplotters (dit zijn de zwart-wit toners), UV-plotters (speciale inkten die worden belicht met UV straling) en solvent plotters (bevatten oplosmiddelen). 

Welke plotters vind ik bij Repromat?

Zoals u eerder al kon lezen is Repromat dé specialist als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen. Daarom vindt u bij ons een zeer groot assortiment aan grootformaat printers en scanners. Eén van onze nieuwste plotters is namelijk de HP Designjet T520 24” A1. Deze nieuwe printer die op A1 print is enorm snel, betrouwbaar en gaat zeer nauwkeurig te werk. De printer kan worden verbonden met het internet zodat u waar u maar wilt uw documenten kunt printen. Deze grootformaat printer is ook geschikt voor technische tekeningen. Wilt u meer weten? Maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom.