Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een passend houten vloer vinden voor ons huis

Samen met mijn vriend hebben we veel moeite om een mooie houten vloer te vinden voor ons huis. In het begin hadden we het de hele tijd over een houten vloer kopen. Maar toen we gingen kijken naar de prijzen, zagen we meteen dat we beter een goedkopere houten vloer konden doen vanwege ons budget. Daaruit kwam dat we een goedkoop maar mooi houten vloer wilden in ons huis. Maar het was nog moeilijk om een mooie te vinden.

Een winkel die houten vloeren voor een goede prijs verkocht

We hadden al verschillende winkels bezocht die voor een goede prijs een houten vloer verkochten. Maar elke keer hadden we steeds niet het gevoel dat het klopte en wat wij precies wilde. Na een tijdje zoeken in de fysieke winkels, besloten we verder te gaan op het internet. Misschien hadden we daar meer kans op een mooie houten vloer en dat was ook het geval! We vonden al snel een houten vloer wat ons erg aansprak en zijn meteen naar de website gegaan. Daar vonden we Bax Houthandel en het assortiment was heel divers. We zagen allerlei mooie vloeren daartussen maar eentje sprong er echt uit voor ons. Op de website stond ook dat er een showroom was, dus daar wilden wij ook even een kijkje nemen.

Dit bedrijf heeft echt alles qua vloeren!

Toen we aankwamen bij de showroom, zagen we meteen dat ze echt veel wisten over houten vloeren en dat ze veel ervaring hierin hadden. Bovendien was het advies wat we kregen over de vloeren erg nuttig en zo hebben we onze uiteindelijke vloer kunnen kiezen en bestellen bij hen. Het was ook mogelijk om gebruik te maken van hun dienst dat zij de vloer voor jou in het huis leggen. Dit was erg fijn, omdat we dan zeker wisten dat het goed werd gedaan. We zijn erg blij met onze nieuwe vloer en raden Bax Houthandel aan iedereen aan.

Bax Houthandel

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Bax Houthandel? Bekijk dan eens de website van Bax Houthandel voor meer informatie. Of kom gerust eens langs in de showroom waar u meteen advies kunt vragen.