Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zelfstandig douchen met een lichaamsdroger

Ouderen kunnen steeds vaker zelfstandig blijven wonen door de verschillende hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen. Hierbij kun je uiteraard denken aan het lopen op antislip sokken door het huis, het bevestigen van beugels en stangen in de badkamer en het toilet en antistoot knoppen op de punten van de tafel. Daarnaast lopen steeds meer ouderen rond met een knop, waarmee ze alarm kunnen slaan wanneer ze gevallen zijn of op een andere manier hulp nodig hebben. Echter, hoe zou je het voor ouderen nog makkelijker kunnen maken om te douchen en daarbij minder last te hebben van huidproblemen?

Het antwoord op deze vraag is het aanschaffen van de lichaamsdroger ontwikkeld door Lavicta. Deze lichaamsdroger is ideaal om in gebruik te nemen, wanneer je last hebt van huidproblemen of moeite hebt met het bewegen in huis. Hij vervangt namelijk de traditionele handdoek, omdat deze droger jouw hele lichaam droog blaast. Zeg dus maar dag tegen schurende handdoeken en verwelkom deze heerlijke full body dryer! In drie stappen zorg jij ervoor dat er geen druppel meer op jouw lichaam achterblijft na het douchen. Allereerst kun jij dus een warme douche nemen na een lange, drukke dag, waarbij je kan genieten van de warmte van de douche. Echter, het douchemoment is dan nog zeker niet voorbij, want met de lichaamsdroger valt er nogmaals een warme deken over je heen. Dit keer is het alleen geen water, maar lucht waarmee je overvallen wordt. De lichaamsdroger activeer je met een grote knop, die je op een gewenste plaats in de badkamer kan laten installeren. Daarna is het een kwestie van genieten om jouw douchemoment te optimaliseren.

Ervaar jij vaak last bij het afdrogen na een warme douche of mis jij een stukje badkamer luxe? Aarzel dan niet om de lichaamsdroger van Lactiva aan te schaffen! Ga snel naar de website van Lavicta en ontdek alle voordelen ervan.

https://lavicta.nl/