Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Realiseer een flexibel wagenpark met een shortlease!

Veel mensen zijn ongelofelijk grote liefhebbers van auto’s. Het hoeft dan ook in het geheel niet te verbazen dat heel wat mannen, maar ook vrouwen er van houden om regelmatig te veranderen van voertuig. Vroeger was dat doorgaans niet zo’n eenvoudige klus. Wanneer voor werd gekozen om een leasingovereenkomst af te sluiten had dit namelijk doorgaans als gevolg dat de leasingnemer rekening moest houden met een meer dan stevige looptijd van vier à  vijf jaar. Tegenwoordig is daar verandering in gekomen door de komst van de zogenaamde shortlease. Wilt u dus met andere woorden steeds kunnen rekenen op een echt flexibel wagenpark? In dat geval zal de keuze voor een shortlease wellicht al snel zijn gemaakt!

Ideaal wanneer u graag veranderd van auto

Zoals de inleiding van deze pagina reeds duidelijk heeft gemaakt is het zo dat steeds meer mensen het fantastisch vinden om regelmatig te kunnen veranderen van auto. Wanneer dat ook voor u geldt is het echter van belang om er rekening mee te houden dat de gewone leasing voor u wellicht niet zo interessant is. Dit heeft alles te maken met het feit dat een dergelijke leasingovereenkomst doorgaans wordt afgesloten voor een periode van zo’n vier à vijf jaar. Wanneer u dan regelmatig auto wenst te veranderen is dat nagenoeg onmogelijk. Het afsluiten van een short lease zorgt ervoor dat dit wel mogelijk wordt. Met een shortlease kunt u dan ook reeds een auto leasen vanaf een looptijd van slechts twee of drie maanden.

Zowel mogelijk voor particulieren als ondernemers

Een klassieke leasing is in principe uitsluitend voorbehouden voor ondernemingen. Dit uiteraard tenzij u kiest voor een private lease. Voor een shortlease geldt dat in principe iedereen er aanspraak op kan maken. Dit betekent dat niet alleen bedrijven een flexibel wagenpark kunnen realiseren, maar dit eveneens tot de mogelijkheden behoort voor particulieren. In principe zorgt een shortlease privé afsluiten ervoor dat u kunt rekenen op precies dezelfde voordelen als bij een shortlease voor ondernemingen. Dit gezegd zijnde is het wel mogelijk dat de shortlease voor private personen net wat duurder kan zijn. Gebruikmaken van een actie die wordt aangeboden kan hier uiteraard verandering in brengen.

Geen financiële risico’s meer dankzij een shortlease

Veel mensen worden in de praktijk toch enigszins afgeschrikt om een nieuwe auto te kopen omdat ze vrezen op die manier geconfronteerd te worden met niet onaanzienlijke financiële risico’s. Dit is ook logisch, maar er zijn alternatieven. Op het ogenblik dat u voor uw nieuwe auto een beroep doet op de mogelijkheden van een shortlease wordt er namelijk op een efficiënte manier voor gezorgd dat uw financiële risico’s kunnen worden uitgeschakeld. Dit omwille van verschillende redenen. Denk op dit vlak maar eens aan:

  1. Het feit dat u, uw leasingcontract dagelijks of wekelijks kunt opzeggen;
  2. Het feit dat alle vaste en onverwachte kosten in de kostprijs zijn inbegrepen;

Veel mensen gaan over tot het kopen van een mooie auto, maar kunnen de kosten niet betalen die een mogelijke herstelling met zich mee zou brengen. Dat is natuurlijk erg gevaarlijk en kan uw financiële zekerheid in het gedrang brengen. Door het afsluiten van een shortlease behoort dit risico echter definitief tot het verleden!

Shortlease sluit je natuurlijk af bij VWP Shortlease.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl