Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een snorscooter van Polderscooter

De snorscooter is ideaal voor het rijden van korte afstanden. Gebruikt u deze scooter bijvoorbeeld alleen in de stad? Dan is dit misschien wel de ideale scooter voor u!

De voordelen van een snorscooter

Een snorscooter komt met verschillende voordelen. Het is bijvoorbeeld niet verplicht om een helm te dragen. Dit is omdat de scooter maximaal 25 kilometer per uur gaat. Vroeger werd deze scooter overigens snorfiets genoemd, omdat dit vervoersmiddel is ontstaan als een fiets met een hulpmotor. Aanvankelijk was deze dan ook bedoeld voor mensen die behoefte hadden aan wat ondersteuning bij het fietsen. Toch is het imago van deze scooter tegenwoordig een stuk beter. De scooters zijn nu ook niet meer uit elkaar te houden van bromscooters en technisch ook volledig gelijk. De vervoersmiddelen zijn enorm handig in de stad, zonder helm is het opstappen en rijden maar! Tegenwoordig is de tweewieler ook nog eens een stuk minder milieuvervuilend en verkrijgbaar in veel verschillende modellen.

De retroscooter

Bij Polderscooter ontbreekt ook het retromodel niet. Het uiterlijk van scooters van vroeger is weer helemaal in. Vaak zijn deze modellen uitgevoerd in zachte kleuren en een rond uiterlijk met een grote ronde koplamp. Ga je voor stijl, dan is de retroscooter een goede keuze. Wij hebben echter ook sportieve modellen in ons assortiment, neem vooral een kijkje op onze website of in onze showroom.

Over ons

In onze scooterwinkel in Dronten vind je een ruim assortiment goedkope scooters. Deze zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn dé erkende scooter leverancier in Flevoland. Met een jong en dynamisch team staan wij u bij met advies op maat. Wij helpen u niet alleen bij het uitzoeken van uw nieuwe tweewieler, maar hebben ook ervaren monteurs in dienst die zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw scooter, houdt u deze in goede staat. Het verzekert u ook van comfortabel en veilig rijplezier. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Dat doen wij door trainingen en opleidingen. Op deze manier kunnen wij uw tweewieler optimaal onderhouden.