Succesinbeeld
Image default
Meubels

Het gemak van eetkamerstoelen met wielen

Zo nu en dan is het tijd om het interieur op te frissen en te moderniseren. Een van de aandachtspunten zijn dan de eetkamertafel en eetkamerstoelen. De eetruimte is een plek waar je regelmatig zit en waar je best in mag investeren. 

Een toenemend aantal mensen kiest ervoor om een stoere houten eettafel – zoals een boomstamtafel te kopen -, met als extra eetkamerstoelen met wielen. Met name de eetkamerstoelen met wielen zijn een echte trend aan het worden. Wat maakt eetkamerstoelen met wielen zo handig? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

Een stoel die gemakkelijk in gebruik is

Ben je ook helemaal klaar met het geschuif en gepiep als je een eetkamerstoel verplaatst? Dan zijn eetkamerstoelen met wielen echt dé perfecte oplossing. Je hebt voortaan geen last meer van geschuif en gekraak als er een stoel verplaatst wordt. Wieltjes onder eetkamerstoelen zijn om nog een andere reden gemakkelijk in het gebruik: je bent er een stuk flexibeler mee dan met zware stoelen zonder wieltjes. Zit je aan tafel en heb je last van de krapte? Dan rol je de stoel een eindje opzij en klaar is Kees!

 

Een praktische stoel als je moet improviseren

Komt er – al dan niet plotseling – visite bij je thuis? En heb je in de woonkamer extra stoelen nodig? Geen nood: eetkamerstoelen met wielen zijn dan de perfecte oplossing! Je rolt snel en eenvoudig een paar stoelen naar de woonkamer en het probleem is alweer opgelost.

 

Enorm veel keuze aan modellen

Van wielen voorziene eetkamerstoelen hoeven niet saai te zijn. Sterker nog: er is op dit gebied enorm veel keuze. Zo kun je gaan voor strakke, industrieel ontworpen eetkamerstoelen die nauwelijks te onderscheiden zijn van gewone stoelen en dus multifunctioneel ingezet kunnen worden. Maar ook als je van landelijk, klassiek, luxueus of andere stijlen houdt valt er genoeg te kiezen. Doe nu inspiratie op!