Succesinbeeld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een penetratietest uitvoeren door deze specialist in online veiligheid

Wilt u uw online veiligheid verbeteren, zodat u een veiligere werkomgeving voor uzelf en uw werknemers kunt garanderen? Rootsec uit Almere helpt u daar graag mee. Deze specialist biedt diverse diensten aan en luistert hierbij naar uw wensen en eisen. Ze leveren geen onnodige diensten, maar kijken naar wat uw systeem nodig heeft en passen daar hun dienstverlening op aan. Zo bent u altijd verzekerd van een oplossing op maat. Of u nu een penetratietest wilt laten uitvoeren of een IT-security assessment; het kan allemaal bij deze specialist in online veiligheid!

Hoe werkt een penetratietest en wat zijn de voordelen?

Door een penetratietest te laten uitvoeren, krijgt u meer inzicht in de online veiligheid van uw systeem. Bij een penetratietest wordt een doelobject gericht aangevallen om te kijken hoe goed deze is beveiligd. Er zijn drie soorten testen, namelijk de blackbox, greybox en whitebox testen. Bij een blackboxtest wordt het doelobject aangevallen zonder enige voorkennis van de beveiliging van het systeem. Met een greyboxtest is er enige voorkennis en bij een whiteboxtest is er veel voorkennis. Weet u niet zeker welke test het meest geschikt is voor uw situatie? Raadpleeg dan Rootsec uit Almere en zij informeren u graag over welk IT-security assessment het beste bij u past.

Ontdek de vele voordelen van een penetratietest

Wilt u meer weten over de penetratietest die u door deze expert kunt laten uitvoeren? Of wilt u hen inschakelen voor een ander soort IT-security assessment? Waar u deze specialist in online veiligheid ook voor wilt inschakelen; ze helpen u graag op professionele wijze verder. Heeft u vragen? Neem dan contact met hen op en informeer naar alle mogelijkheden die zij aanbieden. Ze denken graag met u mee om samen tot een oplossing te komen die geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Zo bent u altijd verzekerd van een goed beveiligd systeem waarmee u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.