Succesinbeeld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is een Variantloods en welke voordelen biedt deze?

Een Variantloods, ook wel Varianthal genoemd, is één van de typen loodsen die u bij Systeem Loodsen Bouw B.V. kunt kopen of huren. Het ontwerp van de Variantloods is gebaseerd op die van de Romneyloods, maar biedt u nog meer flexibiliteit dan laatstgenoemde. Waar de Romneyloods halfrond van vorm is, heeft de Variantloods juist rechte zijwanden. Dit leidt ertoe dat u de ruimte in uw loods zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

De verschillende maatvoeringen van de Variantloods

Het is precies die verhoogde werk- of opslagruimte die veel ondernemers doet beslissen om een Variantloods te gebruiken. Dergelijke loodsen zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Bij Systeem Loodsen Bouw B.V. is het mogelijk om dit soort loodsen met een minimale overspanning van vijf meter breed en een maximale overspanning van vijftien meter breed te bestellen. Net als de breedte kunnen ook de nokhoogte en de hoogtes van de zijwanden variëren. Heeft u nóg meer ruimte nodig dan dat? Ook dat is geen probleem. De loodsen kunnen aan elkaar geschakeld worden.

Andere voordelen van dit type loods

Behalve zijn grootte en flexibiliteit heeft de Variantloods nog meer voordelen die u wellicht zullen doen beslissen dit type te willen gebruiken. Zo is er namelijk geen zware fundering voor nodig. Dit betekent dat de loods sneller kan worden geconstrueerd, maar omdat er geen zware materialen nodig zijn, wordt het kostenplaatje op dat gebied ook wat aantrekkelijker. Een dergelijk type loods is geschikt voor allerlei doeleinden en kunt u zowel in de tijdelijke als in de permanente bouw gebruiken.

Uw loods snel geleverd

Behalve de vele voordelen van de Variantloods als product op zich, heeft het bestellen ervan bij Systeem Loodsen Bouw B.V. ook enkele pluspunten. Zo kunt u altijd rekenen op een snelle levering van het product en een vlotte en secure montage en demontage. Het bedrijf mag zich op dit gebied een echte specialist noemen en heeft al tal van projecten naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd. Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/