Succesinbeeld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is de betekenis van fulfilment?

De betekenis van fulfilment

Het is vooral de laatste jaren dat zowel mannen als vrouwen voor zichzelf willen werken. Zij willen geen verantwoording meer aan een baas afleggen, maar eigen baas zijn. Mannen beginnen vaak met een klusbedrijf in het vakgebied dat ze al jaren bij een baas hebben uitgevoerd. Bij vrouwen ligt dat anders. Er zijn vrouwen die noodgedwongen thuis komen te zitten, omdat ze bijvoorbeeld kinderen hebben gekregen. Wanneer ze niet stil kunnen zitten, zoeken ze naar een mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen. Dat klink eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is. Er zijn veel vrouwen die beginnen met een webshop waaruit ze vanuit huis producten verkopen. Voordat u een webshop kunt starten, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Je kunt onder andere jezelf inlezen over fulfilment. U kunt ook contact opnemen met KvK om via een gesprek te weten te komen waar u allemaal aan moet voldoen, voordat u een webshop met succes kunt beginnen.

Het opstarten van een webshop

Nadat u goed heeft nagedacht en weet welke producten u wilt gaan verkopen, kunt u beginnen met het opzetten van de webshop. Wanneer een webshop goed loopt, heeft online verkopen voordelen vergeleken met een winkel. U hoeft, wanneer u thuis werkt, niet van huis en ook geen huur voor de winkel te betalen. U moet zich laten inschrijven bij de KvK met een pakkende naam voor de webshop.  Het is ook belangrijk dat u een zakelijke rekening opent. Ga ook na of u een aansprakelijkheidsverzekering nodig heeft en hoe u de boekhouding moet bijhouden voor de belasting.

Belangrijk voor een webshop

Het is zeer belangrijk dat potentiële klanten die belangstelling hebben voor een product dat u verkoopt, snel op uw webshop terecht komen. De website is daarbij zeer belangrijk. Daarvoor moet u hoog in Google staan. Omdat het maken van een goede website een vak apart is, moet u dat overlaten aan de expert. Het maken van een goede website door een webdesigner kost geld. Het is echter geen verloren geld, want een goede website zal geld opleveren.

Het maken van een website

U kunt in een gesprek aangeven wat u verlangt. De website moet mooi en snel zijn. U moet op de website gemakkelijk prijzen kunnen aanpassen en producten kunnen toevoegen en verwijderen. Klanten moeten zien dat ze producten kunnen terugsturen en eenvoudig kunnen betalen. Zodra de website helemaal in orde is, kan de webshop online worden geplaatst.

Als de verkoop kan beginnen.

De producten die u verkoopt, moet u in voorraad hebben. Bij een verkocht product moet u dat inpakken, adresseren en naar de post brengen. In het begin kunt u dat allemaal nog wel zelf verwerken, maar zodra de verkoop goed begint te lopen moet u hulp zoeken. Dan kunt u contact opnemen met een e-fulfilment servicebedrijf. Een e-fulfilment servicebedrijf neemt het hele logistieke proces uit handen. Ze verzorgen het afhandelen van de klantorders, pakketten opslaan, pakketten verzenden en alle stappen die er tussendoor nodig zijn voor een snel en goed verloop.  

Het samenwerken met een e-fulfilment service bedrijf

U kunt contact opnemen met het Surlogic e-fulfilment servicebedrijf. U zult eerst voordat er samengewerkt gaat worden een contract moeten opstellen waar alles instaat wat u van elkaar kunt verwachten. Bent u het met elkaar eens, dan zal uw webshop worden gekoppeld met de computer bij Surlogic. Zodra er een aankoop wordt gedaan in uw webshop zien ze dat ook bij Surlogic. Ze komen dan direct in actie. Ze halen het bestelde product uit de opslag, pakken het in, adresseren het en zorgen dat het snel met de post verstuurd wordt. U hoeft zich niet meer te bemoeien met de logistieke handelingen. U kunt zich volledig richten op het bijhouden van de website. Door deze manier van handelen kan het product binnen 24 uur worden afgeleverd en daardoor zal ook de omzet stijgen. De verkoop kan door deze manier van samenwerken 24/7 doorgaan. U kunt zelfs op vakantie gaan terwijl de verkoop gewoon doorgaat. Het is de juiste manier om een webshop te beheren.

https://surlogic.nl/nl/fulfilment-betekenis