Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen dozen op maat gemaakt

Er is een grote verscheidenheid aan soorten kartonnen dozen in verschillende formaten. Toch kan het zijn dat u de juiste kartonnen doos niet kan vinden, bijvoorbeeld omdat uw producten een afwijkende afmeting hebben. De oplossing hiervoor is om de Dozenhal een doos op maat te laten produceren. Hierbij kunt u gemakkelijk uw doos laten bedrukken met uw logo

Kartonnen doos op maat nodig?

Heeft u kartonnen dozen op maat nodig? Dan kunt u deze bij de Dozenhal bestellen waarbij u kunt kiezen uit een aantal typen dozen:

  • Vouwdozen

  • Wikkeldozen

  • Postdozen/verzenddozen

Natuurlijk is het mogelijk om een vakverdeling op maat van de doos te bestellen. Een vakverdeling is ideaal om producten gescheiden in één doos te verpakken waardoor de producten extra beschermd worden.

Naast de op maat gemaakte dozen kunt u ook golfkartonplaten op maat bestellen. Een kartonnen plaat kunt u gebruiken als bodemplaat, als tussenvel of als afdekplaat tegen stof en vuil. Elke op maat gemaakte doos die u bestelt kunt u laten bedrukken in zwart/grijstint of in kleur.

 

Vouwdozen

De Amerikaanse vouwdoos is een erg stevige kartonnen doos die goed beschermt. De doos neemt weinig ruimte in beslag doordat deze aan de bovenkant en onderkant dichtgevouwen kan worden.

Wanneer u een extra stevige Amerikaanse vouwdoos nodig heeft dan kunt u deze bestellen met overlappende kleppen. Bij deze vouwdoos overlappen de kleppen elkaar aan de boven- en onderkant wat deze doos geschikt maakt voor zwaardere producten.

Wikkeldozen

Bij een wikkeldoos vouwt u de doos om het product heen. Dit maakt deze doos geschikt voor lange en/of platte producten. De wikkeldozen op maat kunt u bestellen in wit of bruin karton. Daarnaast heeft u keuze uit een aantal kwaliteiten karton.

Postdozen/verzenddozen

De postdoos, of verzenddoos, is ideaal voor platte producten. Een postdoos is snel op te zetten en dicht te vouwen door de scharnierende bodemkleppen en de vaste sluitklep.

Bij het bestellen van de postdoos is het belangrijk dat de doos niet hoger wordt dan de lengte van de doos. Wanneer u een doos nodig heeft die hoger is dan de lengte kunt u beter een ander type doos bestellen.