Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een cadeau voor iemand die 50 jaar getrouwd, heeft u zo geregeld!

Heeft u nog geen leuke of verrassend cadeau voor iemand die 50 jaar is getrouwd? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Bij Jilster kunt u een gemakkelijk cadeau maken voor iemand die u lief hebt of gewoon voor de pret. Toch zijn deze cadeau’s erg creatief en erg leuk om te geven. Want de producten die wij aanbieden zijn gepersonaliseerde producten die u helemaal tot uw eigen kunt maken! Meer over Jilster & 50 jaar getrouwd.

Snel en creatief een cadeau gemaakt voor iemand die 50 jaar getrouwd

Met onze online editor heeft u binnen no-time een leuk cadeau gemaakt voor iemand die 50 jaar getrouwd is of voor iemand anders. In de online editor kunt u verschillende producten, zoals magazines en posters, helemaal samenstellen zoals u het wilt. Dus wilt u een leuke tekst erin plaatsen of een mooi plaatje, alles is helemaal vrij aan keuze. Maar natuurlijk willen wij van Jilster u een beetje helpen met het design. Wij hebben voor u een selectie vol met sjablonen liggen waar u uit kan kiezen om uw design helemaal te optimaliseren. Bovendien kunt u zelf bepalen waar u alles wilt plaatsen in en A4. Heeft u nu helemaal geen inspiratie voor een mooi design? Dan kunt u gerust kijken in onze inspiratiehoek! Daar staan verschillende producten van onze klanten die ze graag met u willen delen.

Geen tweede bedrijf zoeken!

Als u uw gepersonaliseerde product helemaal hebt afgerond, kunt u deze naar de drukker sturen om te laten drukken. Maar daar stoppen wij u even, want u kunt ook gewoon bij ons het product laten drukken. Wij weten precies hoe wij uw product op hoge kwaliteit kunnen drukken. Bovendien bent u bij ons veel minder kwijt dan bij andere drukkerijen.

Ga los met uw creativiteit!

Wilt u ook een mooi en creatief cadeau in elkaar zetten voor iemand die u goed kent?! Bekijk dan de hele website via www.jilster.nl voor meer informatie over onze diensten en producten die u geheel kan personaliseren. Alles is mogelijk met veel creativiteit en een klein beetje hulp.