Succesinbeeld
Image default
Woning en Tuin

Nooit voor de eerste beste slotenmaker kiezen

Als je ooit buitengesloten raakt moet je vooral kalm blijven en niet uit paniek voor de eerste beste slotenmaker gaan die je in Google tegenkomt. Het komt tamelijk vaak voor dat er malafide slotenmakers tussen zitten in Den Haag.

Altijd prijs afspreken

Bel je de slotenmaker in de buurt omdat je buitengesloten bent vraag dan altijd eerst om de prijs. Leg de situatie heel kalm uit en vraag wat het in totaal gaat kosten om de deur open te maken. Geeft de slotenmaker geen prijs aan of doet die een vage schatting? Hang meteen op en bel de volgende slotenmaker in de Google resultaten voor slotenmaker Den Haag.

https://deslotenmakerdenhaag.nl/

Prijs zwart op wit

Wanneer de slotenmaker in de buurt wel een prijs opgeeft vraagt die je daarna om het adres naar hem te sms’en of te appen. Geef niet je adres meteen door maar vraag of die de prijs wil herhalen. Je krijgt dan een app of sms terug, afhankelijk van hoe de slotenmaker gevraagd had je adres op te sturen. Herhaal nogmaals waarvoor het bedrag is en dat dit het totaalbedrag is voor het openen van de deur. Doet de slotenmaker Den Haag dit? Dan kun je adres opgeven.

Als je dan toch de grote pech hebt dat je met een malafide slotenmaker te maken hebt ben je gedekt. Je geeft aan alleen de afgesproken prijs te betalen en als die hierover gaat lopen dreigen bel je meteen de politie. Normaal kan de politie niks doen omdat het een verhaal is van diegene zei dit en die zij dat, maar nu heb je alles zwart op wit en kun je het bewijzen. Overigens is de kans klein dat een malafide slotenmaker de prijs zwart op wit opgeeft, wanneer je de stappen volgt is het haast onmogelijk dat je met een malafide slotenmaker te maken krijgt. Wanneer je een malafide slotenmaker prijs per sms of app vraagt krijg je meestal geen reactie meer of vage antwoorden, dan weet je ook meteen waar je aan toe bent.