Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Met spoed gezocht: een goede plotter!

Ik moest binnen een week een nieuwe plotter vinden en bestellen voor onze drukkerij. We hadden eerst een hele fijne plotter die het goed deed en waar eigenlijk nooit iets mee aan de hand was. Maar op een gegeven moment deed hij helemaal niet meer wat hij moest doen en beschadigde de plotter juist bepaalde producten. Dus hebben we van deze plotter helaas afscheid moeten nemen. Wij gebruiken de plotter best veel, dus er moest snel een vervanger komen voor onze oude.

Een plotter voor ons bedrijf zien te vinden

In het begin wilden we eigenlijk weer dezelfde plotter die we eerst hadden. Maar toen ik het merk ging opzoeken van de plotter bestond deze helaas niet meer, dus moest ik helemaal vanaf niks beginnen. Eerst ben ik gaan kijken of ik connecties had met andere bedrijven die ons een plotter konden aanbieden. Ook daar had ik geen geluk. Dus ben ik het internet opgedoken om daar te kijken wat de laatste trends waren op het gebied van plotters en waar ze deze goedkoop verkochten. Uiteindelijk kwam ik bij Repromat terecht en de webshop daarvan zag er veelbelovend uit met allerlei zeer hoge kwaliteit merken en producten.

Repromat was de beste aanbieder

Repromat had een groot en divers assortiment aan verschillende apparaten die handig zouden zijn voor onze drukkerij. Ik zag al een prachtige grootformaat printer in de aanbieding. Maar daar kwam ik niet voor, ik ging een plotter zoeken. Deze hadden ze ook bij Repromat en gelukkig was deze ook nog onder budget te verkrijgen. Ik had met Repromat contact gezocht om te kijken hoe snel zij de plotter konden leveren en of het mogelijk was om dit zo snel mogelijk te kunnen doen. Volgens de medewerkers zou het op zijn snelst binnen drie werkdagen bij ons kunnen zijn. Dit vond ik helemaal prima en heb toen de plotter bij hen besteld. Deze kwam inderdaad binnen drie werkdagen bij ons binnen en we konden hem meteen gebruiken. Het is echt een top apparaat en we gaan zeker vaker kijken in de webshop van repromat.

Meer weten over de producten en diensten van Repromat? Bekijk dan de website via www.repromat.nl.