Succesinbeeld
Image default
Auto's en Motoren

Belangrijke details bij het uitkiezen van een rijschool.

Belangrijke details bij het uitkiezen van een rijschool.

Je wilt graag je rijbewijs behalen, maar hebt nog geen rijschool kunnen vinden. Je wilt graag een rijschool kiezen die bij je past en die op al je wensen inspreekt. Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een rijschool?

Je neemt de rijlessen logischer wijze om te slagen voor je rijbewijs. Dus dan is het belangrijk dat de rijschool een hoog slagingspercentage heeft. Dit geeft een goed beeld hoe goed een rijschool het doet in zijn vak. De jarenlange ervaring als rijschool zorgt ervoor dat de lessen doelgerichter zijn. Bij Rijschool Delft zijn de rijlessen examengericht. Tijdens het rijexamen ligt de spanning lager omdat het aanvoelt als een herhaling van de rijlessen die je hebt gevolgd.

 

Beginnen met rijlessen

Je meld je aan voor een gratis proefles. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Dit bespaard je de moeite om naar de rijschool te gaan om je lessen te kunnen volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om op ieder gewenste locatie opgehaald te worden. Je bekijkt samen met je rijinstructeur wat je te verwachten staat en aan de hand daarvan maak je een indicatie van het aantal lessen die je nodig  hebt. Je kunt een lespakket kiezen die het beste bij je past. Je hoeft niet meer of minder lessen te nemen dan jezelf nodig vind. Wil je minder lessen of juist meer lessen nemen dan de kant-en-klare lespakketten? Je kunt je eigen lespakket samenstellen.

Wil je minder lessen nemen en zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Je kunt ook kiezen voor een spoedcursus. Het is ook mogelijk om meerdere lessen per week te nemen. Tevens geven ze ook rijles in de avonden en in het weekend. Kan je het je niet veroorloven om je lespakket in één keer te betalen? Ze zijn hier erg soepel in. Je kunt je lespakket voldoen in een aantal termijnen. Het is al  mogelijk om rijlessen te volgen vanaf 16.5 jaar. Ook kun je rijden in een Range Rover, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. Het is maar wat jij het beste bij je vind passen.