Deurmat met logo

Wanneer u op zoek bent naar een deurmat met logo dan bent u bij ons aan het juiste adres! A&D Logomat levert al sinds 2003 professionele deurmatten. Deze deurmatten met tekst of logo liggen door heel het land bij particulieren en bedrijven!

Om u te kunnen adviseren over kwaliteiten is het van belang dat u al weet waar u de deurmat met logo voor wil gebruiken en waar deze komt te liggen. Bent op bijvoorbeeld op zoek naar een mat voor buiten of bent u op zoek naar een mat voor binnen, komt deze mat verzonken in de vloer te liggen of komt deze deurmat óp de vloer te liggen? Allemaal dingen waar rekening mee moet worden gehouden wanneer u op zoek bent naar een deurmat met logo of een deurmat met tekst.

Matten die met logo kunnen worden geleverd

Er zijn verschillende matten die met logo kunnen worden geleverd. Dit betreffen matten voor buiten en matten voor binnen.

Matten voor binnen met logo

De deurmatten met logo die voor binnen zijn bestemd zijn onze Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Logomat Pro Green en onze Logomat Pro XL. Al deze deurmatten zijn van professionele kwaliteit en worden geleverd met een antislip rubberen rug die goed blijft liggen op uw pvc vloer, houten vloer of plavuizen.

Wanneer u al een design heeft dat u op de mat wenst, kunt u deze matten online bestellen via onze website. Houd er wel rekening mee dat lijnen een minimale dikte van zeven millimeter moeten hebben voor deze lijnen goed zichtbaar op een mat kunnen worden.

Matten voor buiten met logo

Indien u op zoek bent naar een mat voor buiten die met logo kan worden geleverd dan kan A&D Logomat u de Borstel, Spaghettimat en de Logomat Pro Buiten aanbieden.

De Logomat Pro Buiten beschikt, net als de binnen matten, over een antislip rubberen rug waardoor deze goed op zijn plek blijft liggen en is, ook net als de binnen matten, leverbaar in wel 66 verschillende kleuren.

De Borstelmat is een luxe deurmat van oerdegelijke kwaliteit. Deze mat weegt zo’n 18 kilogram per vierkante meter waardoor de Borstelmat goed op zijn plek blijft liggen.

De Spaghettimat is leverbaar is verschillende kwaliteiten en eventueel te gebruiken als (rode) loper. Deze mat kan geleverd worden tot 18 meter lang.

Wanneer u op zoek bent naar een spaghettimat met logo dan bent u op zoek naar onze Spaghettimat Pro. Deze Spaghettimat is leverbaar in acht verschillende kleuren waarmee uw logo in de mat kan worden gemaakt.

Houd wel rekening me het feit dat niet alle kleine details gemaakt kunnen worden op een Spaghettimat.

Voor meer informatie bezoekt u onze website; http://www.adlogomat.nl

https://www.adlogomat.nl