Succesinbeeld
Image default
Auto's en Motoren

Wat zijn de voordelen van gordijnen in je vrachtwagen?

Een vrachtwagen met een persoonlijke touch is niet compleet zonder gordijnen en raambanden. Voor je vrachtwagen zijn er gelukkig heel veel verschillende soorten gordijnen en raambanden te vinden, maar bij Succesinbeeld vinden we de gordijnensets van Truckjunkie de beste op de markt. Truckjunkie-gordijnen zorgen voor meer privacy in je vrachtwagencabine en schermen fel licht af als je ‘s avonds in je truck slaapt. In dit artikel lees je meer over de gordijnen en raambanden van Truckjunkie. 

Wat zijn de voordelen van vrachtwagen-gordijnen en raambanden?

  • Raambanden zorgen voor extra stijl;

  • Gordijnen bieden bescherming tegen de zon of tegen buitenverlichting;

  • Gordijnen dragen bij aan de privacy in je cabine;

  • Gordijnen voegen een persoonlijke touch aan je truckcabine toe.

In stijl de weg op

Gordijnen bieden privacy in je cabine en beschermen je interieur tegen zon of andere buitenverlichting. Deze kwaliteiten kun je af en toe best gebruiken, want voor een doorgewinterde chauffeur is je cabine natuurlijk je tweede woonkamer. Maar wist je dat gordijnen ook bijdragen aan je persoonlijke stijl? Vrachtwagenliefhebbers die langs de weg staan om trucks te spotten, zien jouw vrachtwagen eerder staan. Ook op truck-festivals en andere bijeenkomsten zijn je gordijnen onderdeel van je imago. Hier komen natuurlijk ook andere vrachtwagenaccessoires bij kijken, maar gelukkig kun je die ook bij Truckjunkie vinden.

Wat voor gordijnen verkoopt Truckjunkie?

Op het gebied van gordijnen en raambanden vind je bij Truckjunkie alles wat je hart begeert. Je kiest de kleuren van zowel de stof als het franje én de afmetingen van de gordijnen zelf, zodat de gordijnsets naadloos in je cabine passen. Van populaire combinaties zoals rood en zwart tot bijzondere combinaties zoals geel en blauw, de mogelijkheden zijn eindeloos. Weet je nog niet welke kleuren bij jou in de smaak vallen? Dan kun je natuurlijk ook samples bestellen. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website van Truckjunkie!