Succesinbeeld
Image default
Woning en Tuin

Zin om te winkelen voor je huis? Check deens.nl!

Deens is een veelzijdige online winkel waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende meubels en woonaccessoires. Van Essenza beddengoed tot HKliving mokken, van een Urban Cotton wandkleed tot it’s about RoMi lampen en van Madam Stolz fotolijsten tot een Fatboy hangmat.  

Voor advies kun je ook aankloppen bij Deens. Je kunt algemene tips krijgen en ook gerichte aanbevelingen over topmerken als Urban Cotton, KEK Amsterdam en Bloomingville. Klik maar eens op ‘Interieurstylist nodig?’. Je hebt de keuze uit Kim, Demelza, Liesbeth, Theresa, Marieke, Renate, Rosa en Marloes.

Over Marloes lezen we het volgende: “Door jou met passie en enthousiasme inzicht te geven in kleur, materiaal, licht, ruimtelijkheid en sfeer creëert interieurontwerper en stylist Marloes van jouw huis jouw thuis.” Marloes is interieurontwerper en stylist. Ze heeft van haar kinderdroom (ze tekende plattegronden van haar droom-hut!) en -passie haar werk gemaakt. Marloes volgde de opleiding interieur en exterieur vormgeving aan het Sint Lucas College en haalde vervolgens haar bachelor design & styling aan de Jan des Bouvrie Academie. We hebben hier met een echte pro te maken! Het eigen bedrijf van Marloes heet POLDERSPUL. Er zijn meerdere manieren om advies te krijgen van Marloes. We zetten ze voor je op een rij:

  • online miniadvies 30 minuten;
  • online interieur focus sessie;
  • online tuinontwerp;
  • interieuradvies aan huis.

In het laatste geval komt Marloes naar jou om met eigen ogen je huis en de inrichting te bekijken. Dit kan een ochtend of middag zijn, maar ’s avonds is zeker ook mogelijk. Het is handig als je van te voren al je woonvragen op een rij zet, zodat Marloes zich goed kan voorbereiden. Die vragen kun je naar Marloes mailen samen met:

  • een plattegrond met afmetingen;
  • een serie duidelijke foto’s en / of video’s van de kamers waar het om gaat;
  • jouw specifieke woonwensen;
  • een indicatie van stijlen / kleuren / materialen die je aanspreken.

Tijdens het bezoek van Marloes zullen jullie samen door de woning wandelen en een moodboard ontwerpen. Je krijgt daarbij heel gericht advies. Aan de hand van een 3D sfeerimpressie krijg je een goed idee hoe een en ander eruit kan komen te zien.

https://www.deens.nl/nl/