Succesinbeeld
Image default
Kinderen

De beste bolderkar voor je kinderen kopen

De beste bolderkar voor je kinderen kopen

Ouders met kinderen hebben echt wel de behoefte aan de Beste bolderkar. Het is een fijn hulpmiddel waarmee je alle kinderen tegelijkertijd ergens mee naartoe kunt nemen. Ze blijven hier immers lekker in zitten en je hoeft dus niet achter iedereen aan te slenteren. Echter is kwaliteit hierbij wel belangrijk, want je wil het immers zo veilig mogelijk houden voor de kinderen. Daarnaast zijn er ook veel mensen die hem gebruiken voor de boodschappen. Dit is namelijk een stuk fijner winkelen als met die tassen in je hand naar huis lopen. Wij raden je sowieso aan om niet te kiezen voor stof. Dit is een materiaal waar kinderen makkelijk doorheen zakken en bij een regenbui verweert het ook snel. Ook de leeftijd speelt een rol. Hoe ouder het kind is hoe zwaarder het gewicht wordt. 

Ook de bolderkar heeft een maximaal draaggewicht en hier moet je goed op letten bij de aankoop. Meestal gebruik je hem een aantal jaar dus probeer ook in te schatten of hij dan nog te gebruiken is. Zo maak je een duurzame keuze en hoef je niet na een jaar weer een nieuwe te kopen. Wij raden je wel aan om te kiezen voor luchtbanden. Deze zijn namelijk het fijnst voor kinderen, want hobbels en drempels voelen ze een stuk minder intensief als bij massieve banden. Echter moet je wel regelmatig de bandenspanning checken. Ook is een dakje een echte aanrader. Zo kun je hem ook in de herfst en winter gebruiken. Als jij een regenkap of paraplu gebruikt, dan wil een kind ook droog kunnen zitten. Bovendien is dat ook beter voor de levensduur.

Een paar tips voor de ouders

Bij 5top hebben wij ook een paar tips voor de ouders. Let altijd goed op de reviews. Hier staat vaak veel informatie in van de mensen die het al gebruikt hebben. Er zijn namelijk veel namaak modellen die helemaal niet veilig zijn. Het is dus verstandig om goed te prijzen te vergelijken, maar let ook op de merknamen. Je hoeft echt niet de duurste te kopen, maar je zit qua veiligheid toch al snel in de middenklasse.