Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wees een milieuvriend met zonnepanelen

Duurzaamheid heeft alles met het milieu te maken. Om duurzaam te leven is het dan ook van groot belang om gebruik te maken van alles wat je hebt, waarbij je een beroep kunt doen op natuurlijke energiebronnen en kan proberen om zo minmogelijk voedsel te verspillen. Wijsman Duurzaam weet als geen ander hoe je deze milieuvriendelijke levenswijze kunt doorzetten in het verduurzamen van jouw huis, waarbij wij gebruik maken van de zon. Zonne-energie is namelijk dé manier om duurzaam bezig te zijn, wat onze experts graag verder toelichten.

Driemaal duurzaam: dat is wat wij jou te bieden hebben. Om te beginnen kun jij het milieu sparen door zonnepanelen kopen en op jouw dak te installeren. Deze vangen het zonlicht op, dat vervolgens omgezet kan worden in bruikbare stroom. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de fronius omvormer, die ervoor zorgt dat de groene energie in jouw huis gebruikt kan worden. Daarnaast biedt Wijsman Duurzaam een andere manier om zonne-energie op te vangen, namelijk met behulp van zonneboilers. Deze boilers zijn opnieuw duurzaam, wegens het feit dat een natuurlijke energiebron ingezet wordt als middel om water op te warmen. De boilers zorgen er vervolgens voor dat de warmte naar de juiste plekken in huis wordt gestuurd, waarna jij kan genieten van een warme douche of gebruik kan maken van warm water. Tot slot werkt Wijsman Duurzaam met warmtepompen. Deze focussen zich niet op het licht van de zon, maar juist op de warmte ervan. Hoewel de pompen werken op stroom, zal het gasverbruik aanzienlijk afnemen door deze investering.

Denk jij graag na over het verduurzamen van jouw levensstijl en vind jij dat jouw huis wel wat milieuvriendelijker kan worden? Schaf dan één of meerdere duurzaamheidsmanieren van Wijsman Duurzaam aan en ga als echte milieuvriend door het leven. Voor vragen kun je altijd onze website bezoeken!

https://www.wijsmanduurzaam.nl/