Succesinbeeld
Image default
Electronica en Computers

Wilt u effectiever werken?

Implementeer snelle checks en analyses om netwerken op het werk te analyseren en datastructuren te analyseren, bedreigingen te beoordelen en mogelijke zwakke punten in de beveiliging aan te pakken, voordat ze kunnen worden misbruikt. Dat zijn enkele van de mogelijkheden van Intelligence Automation. Met een dergelijke analyse zult u merken dat de meeste succesvolle bedrijven het effectief vinden om Business intelligence te gebruiken om hun productiviteit in elke afdeling van het bedrijf te verbeteren. Deze combinatie van Robotic Process Automation en kunstmatige intelligentie-technologieën maakt snelle end-to-end automatisering van bedrijfsprocessen mogelijk en versnelt de digitale transformatie.

Wat doet Intelligence Automation?

Tegenwoordig automatiseert bedrijfsprocesautomatisering, in een orde van grootte en intelligente automatisering, de taakuitvoering van robotautomatisering met de machine learning- en analysemogelijkheden van automatische procesdetectie en procesanalyse, evenals cognitieve technologieën, zoals computervisie, natuurlijke taalverwerking en fuzzy logic samen met grafische ontwerpen. Het gebruik van Intelligence Automation omvat het hele automatiseringstraject – ontdekking, automatisering, optimalisatie – automatisering van elk front- of backoffice-bedrijfsproces en orkestrerend werk voor gecombineerde mens-bot-teams met behulp van een zeer business intelligence computersysteem. Als u van plan bent om een combinatie van kunstmatige intelligentie, robotautomatisering en bedrijfsautomatisering te gebruiken, kunt u processen van begin tot eind automatiseren. Dit zal cognitieve technologieën benutten en integreren in uw marketinggebied in het bedrijfsleven. Met een grote afhankelijkheid van voorgeschreven instructies en gestructureerde gegevensinvoer, helpt Intelligent Automation u bovendien bij elke stap van de automatiseringscyclus en blijft het na verloop van tijd verbeteren.

De voordelen van Business intelligence

U kunt automatisch de werkzaamheden van mensen observeren, optimale workflows identificeren en een automatiseringspad voorstellen. Vanuit alle hoeken van het werk heeft u toegang tot ongestructureerde informatie, inclusief menselijke chatgesprekken, audio en video, wat cruciaal is om end-to-end automatisering mogelijk te maken, vooral in de huidige, ongestructureerde bedrijfsinformatie van alle bedrijfsgegevens. Door deze strategie voor bedrijfsbeheer te gebruiken, kunt u automatisering analyseren om patronen in de procesgegevens te identificeren en toekomstige productiviteitswinsten te voorspellen. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf-aanpassende, end-to-end automatisering van elk bedrijfsproces te doen, terwijl uitzonderingen en botbeheer in loop van tijd worden verminderd. Te zijner tijd kunt u de mogelijkheden van automatisering van bedrijfsprocessen uitbreiden tot bijna elk scenario – cognitieve bots kunnen redeneren en beslissingen nemen, terwijl ze on-the-job leren om waardevolle bronnen te worden in uw mens-digitale personeelsbestand en zo effectiever te zijn op het werk.

Wees succesvol

Het grote potentieel van intelligente automatisering is dat het de mogelijkheid geeft om opnieuw te bedenken hoe bedrijven moeten opereren door naadloze integratie van technologie, werkprocessen en mensen. Bespaar tijd en geld door menselijke interactie te verminderen, de verwerkingssnelheid te verhogen en de output te regulariseren. Dit omvat vermindering van abstractie op het werk, waar automatisering alleen kan omgaan met ongestructureerde, inconsistente processen, gegevens kunnen worden afgehandeld door andere functionele barrières en front- en backoffice-activiteiten kunnen worden verbonden. Er is niets vergelijkbaars met hoe geautomatiseerde intelligentie complexe gegevens kan verwerken en organiseren. U kunt succesvol werken, ongeacht hoe groot en log de gegevensinvoer eruit ziet. U kunt instrumenten vastleggen, opslaan, manipuleren, en verslagen ophalen uit ongestructureerde bronnen. Ze zijn ontworpen om hoge werkdruk aan te kunnen. Bovendien verbetert het de efficiëntie, compliance en nauwkeurigheid van zowel routinetaken als complexe procedures.

 

https://peacock-ia.nl/