Succesinbeeld
Image default
Electronica en Computers

Samsung Galaxy s8 informatie

De Samsung Galaxy s8 is een van de meest recente toestellen van het Zuid-Koreaanse techbedrijf. De Samsung s8 valt op door zijn ergonomisch ontwerp en uniek beeldscherm. Het beeldscherm is een Super AMOLED-scherm dat aan allebei de zijkanten is gebogen. Het scherm is 5,8 inches en beschikt over een schermresolutie van 1440 x 2960 pixels. Ook is er geen fysieke homeknop meer. Deze is vervangen door een drukgevoelige knop met ingebouwde vingerscanner. De mogelijkheid om een micro SD-kaart in de Samsung s8 te doen, is er ook. Verder beschikt de telefoon over 4 GB aan werkgeheugen en een interne opslag die tussen de 64 GB en 256 GB ligt, afhankelijk van het model. Als je degelijke foto’s wilt maken, dan zit je met de Galaxy s8 ook goed. Aan de achterkant zit een 12 megapixelcamera met de laatste technieken. En aan de voorkant zit een 8 megapixelcamera met ingebouwde irisscanner.

De Samsung s8 is de opvolger van de s7, maar is ten opzichte van zijn voorganger een stuk verbeterd. Ten eerste is bij de s8 de hele voorkant van de telefoon bedekt met scherm, daar je bij de s7 nog randjes had. Ook is er een nieuwe virtuele assistent toegevoegd op de s8, genaamd Bixby. Bixby is geïntegreerd met andere apps en zorgt voor een nog betere context.

Samsung s8 opladen

De Samsung s8 oplader maakt gebruik van een usb-c type oplader. Daardoor laadt de telefoon sneller en efficiënter op dan het usb-b type oplader. Deze oplader wordt meegeleverd met de telefoon. Nu nemen we onze opladers vaak overal mee naartoe, waardoor ze beschadigd kunnen raken. Het is dan ook verstandig om een reserve Samsung s8 oplader te kopen. Online vind je veel aanbieders van originele Samsung s8 opladers.

https://123waldo.nl/green-cell-oplader-usb-c-18w-pd-voor-samsung-galaxy-s8-s8-s9-s9-note-8-iphone-x-8-8-plus-nintendo-switch.html