Succesinbeeld
Image default
Financieel

E-procurement zorgt voor een efficiënter inkoopproces

Kent u het begrip E-procurement al? Deze manier van werken kan een uitkomst zijn voor veel bedrijven. Verdiep u er daarom zeker in. Uw bedrijfsprocessen worden zo versneld, zodat u zich kunt bezighouden met uw core business. U wilt vast weten hoe dit precies werkt en wat E-procurement precies is. E-procurement behelst eigenlijk het hele inkoopproces binnen uw bedrijf. Dit begint bij de sourcing en loopt helemaal door tot het maken van facturen. Al deze processen kunnen geoptimaliseerd worden. Zo lopen deze processen efficiënter en voor iedereen transparanter. Zo krijgt u ook een helderder inkoopproces dan eerder.

Hoe wordt dit geautomatiseerde systeem ontwikkeld

Het ontwikkelen van een systeem om uw inkoopprocessen te automatiseren, is best ingewikkeld. Daardoor kost het ontwikkelen van zo’n systeem veel tijd. Gelukkig kan Grippr u hierbij helpen. Zij ontwikkelen de software die uw inkoopprocessen automatiseren. Dit is altijd maatwerk en er wordt vakkundig aan gewerkt. Dit is maatwerk, omdat het inkoopproces bij het ene bedrijf anders is dan het inkoopproces bij het andere bedrijf. Zo bespaart u op de langere termijn veel tijd en geld. Dat is nog eens fijn!

Kies het beste softwarepakket voor u

Wanneer u een pakket voor e-procurement zoekt, heeft u bij Grippr de keuze uit diverse opties. Wilt u weten welk pakket het beste voor u is? Neem dan even contact op met deze specialist. Een medewerker van Grippr denkt dan graag met u mee over uw wensen en de oplossingen die hierbij passen. Neem dus snel contact op. Kies dus voor een efficiënter en effectiever inkoopproces. Dat scheelt u tijd, maar zeker ook geld. U hoeft zich namelijk minder bezig te houden met de inkoop, en kunt zich richten op de hoofdzaken binnen uw bedrijf. Ook heeft u minder personeel nodig, waardoor uw personeelskosten lager zullen zijn. Zo helpt Grippr u op meerdere fronten.

https://www.grippr.nl