Succesinbeeld
Image default
Electronica en Computers

Vind je perfecte refurbished laptop online

Of je nu op zoek bent naar een snelle laptop om op te gamen of een betrouwbare notebook zoekt voor zakelijk gebruik. Wanneer je een betrouwbare laptop nodig hebt denkt men vaak al aan grote uitgave. Een jong en dynamisch bedrijf genaamd DSL-TECH heeft hier een oplossing voor. Namelijk refurbished laptops met garantie!

De Refurbished markt is een vrij nieuw markt waarbij gebruikte tweedehands laptops worden schoongemaakt, nagelopen en waar nodig gerepareerd om zo nog een tweede leven te kunnen hebben. Vaak worden laptops veel sneller van de hand gedaan dan nodig. Het slimme van DSL Tech is dat zij zakelijke laptops inkopen welke garant staan voor kwalitatieve A-merken. Omdat in de zakelijke markt laptops vaak worden geleased worden veel laptops al afgedankt voor dat ze überhaupt al in gebruik zijn genomen. Denk aan grote kantoren die honderden laptops in één deal leasen en hiervan maar een gedeelte gebruikt. Na de lease periode gaan de laptops terug naar de leasemaatschappij en deze doen deze van de hand om zo weer de aller nieuwste modellen aan te kunnen bieden. Het merendeel van de laptops die uit deze markt komen zijn zo goed als nieuw of zelfs letterlijk ongebruikt. Dergelijke partijen laptops worden in 1 koop verkocht en komen zo bij een refurbished laptop webshop als DSL Tech.

Bij binnenkomst worden laptops gecontroleerd op functionaliteit, cosmetische gebreken en defecten. Vervolgens worden de laptops schoongemaakt, gerepareerd waar nodig en voorzien van nieuwe software installatie zoals Windows. Door de juiste technische kennis en apparatuur om prestaties te meten kan levensduur gegarandeerd worden in vorm van een standaard garantietermijn van een jaar. Dat wil zeggen dat als de laptop binnen een jaar kapot gaat je laptop gratis gemaakt of vervangen wordt. Nog een leuk gegeven is dat je bij aankoop kan kiezen voor bepaalde upgrades van je laptop. Zo kan je voor een kleine meerprijs kiezen uit een grote harde schijf, meer werkgeheugen, software installaties en laptop accessoires zoals een hoes en oplader. ? Vind je 1 jaar garantie niet voldoende? Dan kan je kiezen voor 1 jaar extra garantie op jouw refurbished laptop zodat je zoals in de winkel gewoon 2 jaar garantie hebt op jouw aankoop.

Wil je graag persoonlijk advies bij dfe aankoop van jouw laptop? Bel 085-3018906

 

https://dsl-tech.nl/