Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Vormen van implantaten voor een borstvergroting

Een borstvergroting laten doen is tegenwoordig steeds populairder. In Nederland zijn er heel wat borstvergroting klinieken. Er is niet per se een beste kliniek voor borstvergroting, dit verschilt heel erg per wat u zelf als prettig ervaart. Een borstvergroting wordt vaak uitgevoerd bij vrouwen boven de 18 jaar. Het is ook mogelijk om het op iets jongere leeftijd te doen, maar hier moet wel toestemming van ouders voor zijn gegeven. Een borstvergroting kan op verschillende manieren worden gedaan.

Hieronder vindt u twee vormen van implantaten voor een borstvergroting. De eerste zijn de siliconen. De siliconen bestaan uit een omhulsel van siliconenrubber gevuld met een siliconengel. Doordat de siliconen met betrekking op de dichtheid lijken op het eigen weefsel van de borst voelen de siliconen implantaten erg natuurlijk aan. Je kan bij siliconen implantaten kiezen uit ronde of anatomisch gevormde borsten. De anatomisch gevormde borsten zien er net iets natuurlijker uit dan de ronde vorm, zij hebben de vorm van een druppel, aan de bovenkant zijn ze wat platter dan aan de onderkant.

Als tweede kan er gekozen worden voor een fysiologische zoutoplossing. Deze implantaten bestaan ook uit een omhulsel van siliconenrubber, maar dan is het gevuld met een fysiologische zoutoplossing. Bij deze methode is het geval dat als er een lekkage in de implantaat ontstaat het geen schadelijk effect heeft op het lichaam. De fysiologische zoutoplossing bestaan namelijk uit een oplossing van zout in water dat precies overeenkomt met het vocht wat zich in de lichaamsweefsels begeeft.

De implantaten kunnen op drie manieren worden ingebracht in het lichaam. De eerste manier is via de borstplooi onder de borst, de tweede via de oksel en ten slotte is het ook mogelijk om een implantaat via de tepelhof onder de tepel aan te brengen. Daarnaast kunnen de implantaten op drie verschillende plekken worden aangebracht. De eerste plek is onder de borstklier, de tweede plek is onder de borstspier en ten slotte kan er gebruik gemaakt worden van beide plekken hierboven, dit door de implantaat half onder borstklier en half onder de borstspier te plaatsen.

http://faceland.nl/