Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Stoppen met roken: moelijker als je denkt

Heel veel rokers willen eigenlijk stoppen met roken. Het gaat alleen niet zo makkelijk. Het is een echte serieuze verslaving. Daarbij is het ook nog eens een dure hobby, roken kost geld. Veel geld, die je misschien wel zou willen besteden aan andere zaken. Als je denkt dat je nooit op vakantie kan, moet je eens een jaar niet roken. Dan heb je zo jouw vakantiegeld bij elkaar. Maar, hoe doe je dat dan, stoppen? Makkelijker gezegd als gedaan. In deze blog geven wij je een paar tips om de overstap van wel naar niet roken wat makkelijker te maken.

Reken het eens uit

Stel dat je vanaf vandaag niet meer zou roken. Hoeveel geld zou jij dan besparen? Daarbij mag je er vanuit gaan dat je als vrouw bijvoorbeeld zo’n 80 jaar oud wordt. Dat is schrikken of niet? Als je zover bent dat je wil stoppen, kan dit heel goed helpen als motivatie. Als die eerste sigaret jou weer aan het roken helpt, is dat een hele dure sigaret.

Begin met stoppen

Heel veel rokers beginnen er niet eens aan, omdat ze bang zijn om te falen. Daarbij is er ook angst om zichzelf tegen te komen. Met roken vul je namelijk ook een leegte op. Dat doet elke verslaving, roken doet dat ook. Jezelf tegenkomen is natuurlijk spannend en confronterend. Alleen is de enige weg om van het roken af te komen, begin met stoppen. Wees daarbij ook niet te streng voor jezelf. Het kan een keer misgaan.

E sigaret Geleen

Woon je toevallig in Geleen en lukt het niet? Ga dan in ieder geval over op een iets minder erge vorm van roken. Kies dan voor een e sigaret Geleen. Met een e sigaret Geleen of elders heb je toch net wat minder schadelijke stoffen dan met een sigaret. Vaak is het ook goedkoper dan normaal roken. Met name de pakjes sigaretten zijn tegenwoordig ontzettend duur.

https://wizzits.com/e-sigaret-geleen/