Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

De whey protein shake

Een eiwit shake is belangrijk wanneer het aankomt op spieren opbouwen. Ook wanneer je je spieren optimaal wil laten herstellen is een eiwit shake van belang. Zeker wanneer je krachtsport doet ben je hier wel van op de hoogte. Er zijn meerdere vormen van eiwitten te krijgen op de markt tegenwoordig. Toch is de whey protein het meest bekend. Whey protein wordt ook wel wei-eiwit genoemd. Dit is namelijk een bijproduct van kaas. Na het bewerken hiervan ontstaan er nieuwe producten. Zo krijg je dus ook de whey protein.

 

Per dag

Hoeveel eiwitten iemand nodig heeft is voor iedereen anders. Het hangt er namelijk vanaf hoeveel je sport, hoeveel eiwitten je al binnenkrijgt via je normale voeding en het ligt ook aan je gewicht. Normaal gesproken kun je uitgaan van ongeveer twee gram per kilo. Je kunt je eiwitten binnenkrijgen via je voeding, maar dus ook via de whey protein. Voeding waar eiwitten in zitten zijn bijvoorbeeld kip, rund of kwark. Eet je dit dus veel dan heb je kans dat je aardig in de buurt komt van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

 

Whey protein

De whey protein is een eiwit shake die ervoor zorgt dat je je dagelijkse eiwitten binnenkrijgt. Dit is handig, zeker wanneer je veel sport en niet heel goed op je eiwitten let. Neem de whey protein voor het sporten of erna. Het tijdstip maakt niet zoveel uit, zolang je maar zorgt dat je maximaal drie uur na je training iets van eiwitten binnen hebt gekregen. Met deze shake wordt dat heel makkelijk. Je hoeft de shake namelijk alleen maar even klaar te maken en dan kun je deze meteen opdrinken. De whey protein bevat een hoog gehalte aan BCAA en glutamine, smaakt lekker en zorgt ervoor dat je spierherstel sneller gaat. Dee whey protein is te krijgen in potten van 1 kilogram.

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/