Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Een bijzondere wanddecoratie

De zoektocht naar een bijzonder wanddecoartie kan heel veel tijd in beslag nemen en kan zelfs dagen of weken duren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is niet altijd duidelijk wat je precies aan je muur wilt hebben hangen. In sommige gevallen kan het nogal heel erg tijdsintensief zijn om de perfecte decoratie te vinden en aan te schaffen. Hoe dan ook is het handig om een beetje te weten waar je op moet letten en hoe je dit het beste kan aanpakken. In deze blog gaan we je dit verder uitleggen.

Een houten wereldkaart aan je muur

Ten eerste raden wij je niet aan om een of ander portret bij de IKEA of Xenos te kopen. Deze objecten hebben 0 creativiteit en zijn totaal niet origineel en dus ook niet geschikt als wanddecoratie. Voor originele decoratie zoals een houten wereldkaart dien je meer te kijken naar lokale of online specialisten. Boevndien kost het veel tijd om deze wereldkaarten te laten maken en zijn ze ook niet heel erg goedkoop in aanschaf. Je dient hier dus wel een investering voor te doen die het waard kan zijn of juist niet kan waard zijn. De creatie van zo’n wereldkaart kan op allerlei manieren en kan op wens van de klant enorm gedetailleerd worden gemaakt. Dit resulteert in bijzondere creaties waarin persoonlijke details kunnen worden toegepast.

Een wereldkaart in zwart en wit

Over het algemeen wordt het bij zo’n wereldkaart aan geraden om dit niet al te kleurrijk te maken. Dat betekent dat er niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van opvallende felle kleuren en in plaats daarvan wordt gekozen voor een meer standaard en rustiger uitziende aanpak. Je zou een wereldkaart zwart wit kunnen maken en dan per werelddeel dit aan te geven. Deze bijzondere wereldkaart zorgt voor een unieke uitstraling en valt op in ieder huis. De wereldkaart kun je op deze manier nog steeds enorm gedetailleerd maken en je kunt er dus nog steeds voldoende details in verwerken om het een geheel te maken. Zo kun je ervoor kiezen om een aantal landen waar je bent geweest in kleur aan te geven of kun je je favoriete steden en landen laten opvallen door de naam ervan bij te schrijven. Kortom, heel veel mogelijkheden waarmee jij je creatieve geest lost kan laten en je droom decoratie kan creëren.