Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Postdozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar postdozen. Wij hebben een assortiment van wel 2500 verschillende formaten dozen van verschillende soorten karton, waaronder postdozen. Deze dozen zijn speciaal gemaakt voor verzending. Extra stevig en zo gemaakt dat ze bijna niet kreuken.

Verschillende soorten postdozen

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor twee verschillende soorten postdozen. Wij hebben de normale postdoos en een brievenbusdoos. Deze laatste is speciaal gemaakt om door de brievenbus te passen. Dit type doos is zeer geschikt voor het versturen van kleine, platte artikelen die niet direct met bubbeltjesplastic beschermd hoeven worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boeken of sieraden. Deze dozen zijn zeer gemakkelijk in elkaar te vouwen en hebben een chique uitstraling. Wij leveren deze variant dozen in een enkele golf, dit is een dikte van 3 mm. Door de kleppen en de speciale constructie is het echter wel een heel stevige doos.

Nieuwe of gebruikte?

Al onze dozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor gebruikte verzenddozen kunt u flink besparen. Onze gebruikte dozen zijn uiteraard uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en voldoen nog steeds aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze gebruikte versies zijn een stuk goedkoper om in te kopen, maar daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart enorm veel water, brandstof voor vrachtwagens stortcapaciteit en luchtverontreiniging. Kortom: een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu. U kunt zelf ook meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi ze dan niet weg, maar verkoop ze aan ons. U kunt op onze website een verkoopformulier invullen, waarna wij ze graag bij u komen ophalen.

Zwaar materiaal

Heeft u zwaar materiaal dat u wilt verzenden? Kijk dan eens bij ons tabaksdozen. Deze dozen bestaan uit twee losse gelijke delen die over elkaar heen schuiven. Hierdoor zijn ze in hoogte verstelbaar en zijn ze extra stevig. Aan de bovenkant vindt u kleppen om deze doos gemakkelijk af te sluiten. Kijk voor meer informatie over ons assortiment op onze website. Hier kunt u ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.