Succesinbeeld
Image default
Kinderen

Speeltuin Maastricht? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het een goed idee om op zoek te gaan naar een leuke speeltuin in Maastricht. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier maken. Daarom onderstaand een lijstje met leuke speeltuinen in Maastricht. En een tip: neem een GPS kinderhorloge mee. Raakt je kind kwijt, kan je hem altijd terugvinden.

Pretpark de Valkenier

Pretpark de Valkenier is een super leuk familiepark voor jong en oud. Snelle waterglijbanen, hindernissen of klimmen in piratenland. Op het familiepark is zo veel te beleven. Alle attracties zijn voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s.

Speeltuin Fort Willem

Deze speeltuin is gevestigd in Maastricht. Heel vaak achter elkaar van de glijbaan, verstoppertje doen of spelen met water en zand. Het kan allemaal bij speeltuin Fort Willem. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen.

Sprookjesbos Valkenburg

Fantasie en werkelijkheid komen samen bij het sprookjesbos. Er zijn vele speelmogelijkheden en leuke attracties. Het is eigenlijk één grote speeltuin in Maastricht. Ontdek het sprookjesbos spelenderwijs door te draaien, vliegen, klimmen en glijden. Ga ook opzoek naar uw sprookjeshelden.

Binnenspeeltuinen in Maastricht

Jump XL Geleen

Hebben uw kinderen zin om te springen en salto’s te maken op de trampolinevelden? Dan is Jump XL het juiste adres. De kinderen beleven de beste tijd van hun leven. Deze binnenspeeltuin in Maastricht biedt ook nog andere activiteiten zoals lasergamen.

Leisure Dome

Leisure Dome is een groot speelparadijs in Maastricht voor het hele gezin. Voor de jongere kinderen is er een kinderspeelparadijs, een mega bioscoop en voor de ouderen kan er gelasergamed worden. er is ook een soccer arena en nog veel meer. Er is dus genoeg te doen voor het hele gezin. Een hapje eten kan hier ook, er zit een Happy Italy in dit speelparadijs

Saraland

In deze binnenspeeltuin in Maastricht beleven u en uw kinderen een waanzinnige dag. De kids kunnen springen, glijden en klimmen en klauteren. Er zijn meer van 35 verschillende speeltoestellen en 25 glijbanen.

Ook is er een indoor zwembad. Glij van de snelle glijbanen. Voor de kleinere kinderen is er een kabouterbad. Ook zijn er een midget golf- en bowlingbanen.

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/