Succesinbeeld
Image default
Sport

Paardrijden is meer dan alleen een sport

Voor veel mensen is paardrijden veel meer dan alleen een leuk tijdverdrijf. Je gaat niet alleen even een uurtje rijden, je paard moet ook verzorgd worden. En dat kost je al gauw uren per dag. Dat doe je alleen wanneer je een passie hebt voor de dieren en de sport. Het is een levensstijl en daar hoort een outfit bij die past bij de eisen die jij aan je kleding en je uitrusting stelt.

Een outfit die past bij je levensstijl

Wanneer paardrijden en alles dat daarbij hoort een levensstijl wordt, loop je een groot gedeelte van je dag rond in je ruiteroutfit. Daarbij is veiligheid belangrijk maar je wilt je ook comfortabel voelen in je kleding. Dat betekent dat je eisen stelt aan de styling en het draagcomfort van je outfit. De items van de volgende merken steken er wat deze eisen betreft bovenuit.

Samshield cap & KEP Italia

Een goede cap is onmisbaar. Deze moet uiteraard voldoende veiligheid bieden maar moet ook lekker zitten, ook wanneer je deze langere tijd draagt. Een Samshield cap is voorzien van speciale luchtgaten waardoor je hoofd altijd koel blijft. Een andere optie is een cap van KEP Italia. Deze caps zitten erg lekker en zijn ontworpen met een prachtig oog voor detail. Geschikt voor iedereen die naast veiligheid en comfort ook op zoek is naar een stijlvolle cap. Zowel Samshield als KEP Italia heeft mogelijkheden tot maatwerk zodat je cap nooit te strak of te los zit.

Eskadron dekjes

Wanneer je veel rijdt, en zeker wanneer je vaak draaft of galoppeert, is het belangrijk dat je voldoende dekjes voor je paard hebt. Een goed dekje is gemaakt van ademend materiaal zodat het een luchtige barrière vormt tussen het zadel en de rug van je paard. Eskadron dekjes zorgen ervoor dat je paard niet onnodig gaat zweten en dat zweet makkelijk afgevoerd kan worden. Dekjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je eindeloos kunt combineren met de rest van je uitrusting.

PS of Sweden jassen & polo’s

PS of Sweden jassen en polo’s hebben een perfecte pasvorm en zijn verkrijgbaar voor allerlei weersomstandigheden. PS of Sweden heeft overigens ook een collectie aan paardendekjes, hoofdstellen en bandages zodat jouw outfit en de uitrusting van je paard mooi bij elkaar passen.