Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

OTTO Workforce NL

OTTO Workforce NL biedt vele verschillende banen aan waarmee je gelijk aan de arbeid kunt gaan. Er zijn tientallen openliggende vacatures in Nederland die vragen om jouw hulp. Meld je daarom aan en vind het werk waar jij wat aan hebt.

Heb je veel ervaring en is je zorgverzekering geheel en al in orde? Dan hoef je bij OTTO Workforce NL niet te solliciteren. Je wordt namelijk beoordeelt op je kunnen en jouw type ervaring. Kan je direct hoge kwaliteit werk afleveren dan kan je onmiddellijk aan de slag. Ook als je graag in het buitenland wilt werken is dat bij ons uitzendbureau mogelijk. Geef aan waar je een baan zoekt en OTTO Workforce Nederland brengt jou direct hetgeen bij je past.

Ook actief buiten Nederland

Naast werk in Nederland biedt OTTO Workforce NL ook volop banen aan in onze buurlanden en Oost-Europese landen. Zo is er voldoende werkgelegenheid in Duitsland en Polen, maar ook Slowakije, Oekraïne, Hongarije, Bulgarije en Tsjechië. Hier kan je onmiddellijk arbeid vinden wanneer je je bij ons inschrijft als werkkracht. We zorgen ervoor dat je de juiste papieren hebt om daar te verblijven, zorgen ervoor dat eventuele reiskostenvergoeding goed geregeld wordt en dat je de baan vindt die geschikt is voor jouw opleidingsniveau, ervaring en kennis. Zoek je dus naar een manier om in het buitenland te werken dan kun je altijd naar ons uitzendbureau gaan.

Allerlei vacatures

OTTO Workforce Nederland biedt allerlei vacatures aan. Van orderpickers tot loodgieters en van logistieke voormannen tot vrachtwagenchauffeurs. U vindt het allemaal in onze vacatures. Bent u dus dringend op zoek naar een geschikte baan dan kunt u bij ons terecht als werkkracht. Zoek in onze vacatures of meld je direct aan. Door de grote verscheidenheid is er altijd wel een beroep waar je voor in aanmerking komt.

 

https://www.ottoworkforce.nl/