Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Leren rijden in Maastricht

Wanneer je voor je rijbewijs gaat, kun je overal in Nederland lessen nemen. Zo kan dat ook bij rijschool Maastricht. Wanneer je hiervoor kiest kom je waarschijnlijk ook veel rondom de stad aan het rijden. Je zult er ook tijdens de rijlessen al achter komen dat het rijden in Maastricht best een drukke bedoeling is. Maastricht is namelijk een stad die omringd is door mooie natuur en een heuvelachtig gebied, maar ook een stad die bruist van de historie en de bourgondische eettentjes. Er is altijd veel verkeer rondom Maastricht mede om de net benoemde redenen. Een uitdaging dus wanneer je besluit voor een rijschool Maastricht te kiezen. Een ding is zeker, want jouw rijlessen zullen nooit saai zijn.

Lessen

Bij rijschool Maastricht kun je zelf kiezen of je tijdens je lessen wil leren rijden in een schakel auto of juist in een automaat. De rijschool beschikt over meerdere geschikte auto’s. Wanneer je de lessen aanschaft kun je bovendien kiezen uit pakketten. Zo kun je kiezen uit een speciale aanbieding. Hier zitten 20 lessen in, een examen en een gratis intake. Liever meer lessen? Neem dan een ander pakket van de rijschool in Maastricht. Kies uit het snel pakket of het slim pakket. Het verschil? Bij het snel pakket heb je 24 lessen en bij het slim pakket heb je er 34. Verder hebben beide pakketten een tussentijdse toets, een examen en een gratis intake. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse lessen te nemen of om meer lessen bij te kopen per 10 stuks. Een rijles duurt 60 minuten.

Theorie

Bij je lessen hoort natuurlijk ook theorie. Deze theorie moet je halen voordat je daadwerkelijk op examen kunt. Je theorie haal je bij het CBR. De rijschool in Maastricht biedt je ondersteuning bij de theorie. Zo bieden ze een theoriecursus aan of een boek. Ook is het mogelijk om oefenexamens te doen. De theoriecursus wordt gegeven in vier middagen.

https://cordewenerscholing.nl/