Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Tips voor een tripje naar België

We reizen maar wat graag af naar onze zuiderburen en dat heeft ongetwijfeld te maken met de vele mooie steden, smakelijke restaurants en vriendelijke inwoners. Reden genoeg dus om je volgende vakantie of citytrip in België door te brengen! Ga jij binnenkort een citytrip of een vakantie plannen en wil je niet al te ver reizen? Ga dan naar onze zuiderburen! Sla hierbij onderstaande bezienswaardigheden dan zeker niet over. Met onderstaande tips weet jij precies waar je naartoe moet gaan!

Brussel

Een van de meest bekende steden van België is natuurlijk de hoofdstad Brussel. En we kennen natuurlijk allemaal wel Manneken Pis. Een begrip in binnen- en buitenland, al is het beeld in werkelijkheid wel iets minder indrukwekkend dan je misschien had voorgesteld. Dat mag de pret niet drukken, want de stad Brussel heeft nog veel meer om te zien en te doen. In de stad Brussel vind je tientallen smaakvolle en sfeervolle restaurants, cafés en bars. Hier kun je echt Belgische speciaal biertjes proeven en genieten van echte Belgische kost. Houd je van shoppen? Dan kun je in Brussel zeker terecht voor een shoppingspree! Kortom, Brussel is een stad waar je veel kunt doen, proeven en beleven!

Brugge

Brugge is één van de drukste bestemmingen in België. En niet zonder reden, want Brugge is wereldwijd geliefd vanwege de leuke en sfeervolle uitstraling. De Brugse binnenstad vormt een samenhang van oude huisjes en romantische plekjes. Neem bijvoorbeeld een kijkje op het Begijnhof of maak een rondvaart over het water. Ook leuk is een bezoekje aan de plaatselijke brouwerij De Halve Maan, waar de beroemde Brugse Zot wordt gebrouwen. Houd je wel van een beetje actie? Dan is een beklimming van de Belfort Toren perfect! Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over de hele stad. Ook in Brugge kun je genieten van typische Belgische gerechten zoals Vlaamse friet, mosselen, Belgische wafels, biertjes en uiteraard Belgische chocolade!

De Ardennen

Wil je je tijdens je vakantie meer terugtrekken in de natuur? Dan is een weekend Ardennen perfect! Met een weekend Ardennen kun je cultuur en natuur perfect combineren! Houd je ook wat actie? Dan heb je met een weekend Ardennen de juiste keuze gemaakt! Je kunt hier wandelen, mountainbiken, hiken of hardlopen. Tegelijkertijd kun je van de prachtige omgeving genieten!

https://indardennen.be/weekend-ardennen/