Succesinbeeld
Image default
Huishoudelijk

Krassen voorkomen met stoelpoot doppen

Iedereen kent het wel je zit lekker aan je bureau of aan de eetkamer en je schuift terug en je hebt opeens een kras op je vloer. Dat is iets wat helaas vaker voorkomt dan ons lief is. Dit zijn dingen die ons als mensen kunnen overkomen. Het is vooral jammer wanneer je een nieuwe vloer in huis hebt dan doen die eerste krasjes altijd extra pijn. Om dit te voorkomen of om het zolang mogelijk uit te stellen kunnen we gebruik maken van stoelpoot doppen. In deze korte blog vertellen we je er meer over. Lees dus snel verder!

Hoe gebruik je stoelpoot doppen?

Stoelpoot doppen krijg je in allerlei vormen en maten. Door gebruik te maken van stoelpoot doppen voorkom je vegen en krassen op je vloer. Deze slijtage van je vloer is altijd zonde vooral als je net een nieuwe vloer hebt. Om deze krassen en vegen tegen te gaan op je nieuwe of oude vloer kan je dus gebruik maken van deze stoelpoot doppen. Deze doppen kan je eenvoudig kopen, je moet wel rekening houden met wat voor soort vloer je hebt. Zo kan je doppen kopen voor gladde, houten of iets ruwere vloeren. De doppen doe je vrij eenvoudig onder de poten van de stoelen bevestigen.

Bescherm je vloer met een tapijt

Een andere optie om je vloer te beschermen is het gebruik maken van een tapijt. Als je voor deze optie kiest moet je rekening houden met de lengte en grootte van het tapijt. Dit doe je zodat de tafel en de stoelen precies over de vloer passen en alles beschermen. Het enige nadeel van een tapijt is natuurlijk wel dat je je vloer bedenkt. Dit kan erg zonde zijn als je net een nieuwe vloer hebt.

https://stoeldopshop.nl/