Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Wat is reboard?

Reboard is een soort karton wat vaak en veel wordt gebruikt in etalages. Reboard, ook wel honingraat karton genoemd, is een sterk stukje karton. Het karton bestaat uit twee lagen van hard karton aan de buitenkant en zacht karton aan de binnenkant. Door de harde en zachte binnenlaag wordt reboard erg sterk en is het veerachtig. Reboard is ook erg makkelijk uit te snijden door de harde buiten lagen. Hierdoor kan je eindeloze mogelijkheden bedenken met dit karton!

Waar kan je reboard karton voor gebruiken?

Reboard karton wordt vaak gebruikt in winkels, evenementen, beurzen en in de fysieke marketing wereld. Hier zijn meubels of tussenschermen geen uitzondering. De harde buitenkant van het reboard karton kan ook gebruikt worden voor veel creatieve uitingen die je zelf kan bedenken in overleg met een creatieve specialist. Hieronder lees je er meer over.  

Bedrukken van reboard

Reboard is populaire keuze om displays van te maken en hier promotieartikelen op te zetten in de winkel en in etalages. Zoals je hierboven al snel las is het karton sterk en veerachtig materiaal. Hierdoor is het perfect om displays van te maken, omdat het karton het gewicht van deze producten aankan. Reboard is makkelijk in allerlei vormen te snijden, dus wat je idee ook is het is mogelijk met dit stukje karton. Het karton kan ook heel makkelijk bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo, tekst of een foto. Door deze diversiteit is dit karton zeer populair in veel winkelketens.

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/