Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het jaarlijkse kerstdilemma

Net als met de zwartepieten discussie komt de discussie over de kerstboom bij veel families weer ieder jaar terug: nemen we een kunstkerstboom of een echte. Kerst is de tijd van familie, het is de tijd van samen zijn en van dingen met elkaar delen. Voor het jaarlijkse kerstdiner met je familie sta je waarschijnlijk uren samen in de keuken om de lekkerste gerechten voor te bereiden. Als dat klaar is trek je snel je mooiste outfit aan en doe je je make-up 20 keer opnieuw totdat het helemaal perfect is. Het leukste is dan natuurlijk als iedereen zo zijn best doet, zodat jullie er allemaal op je mooist uit zien om dat heerlijke eten op te eten. Echter, dat typische kerst gevoel wordt niet alleen gemaakt door hoe je er uit ziet en hoe lekker het eten is. Het typische kerst gevoel wordt ook gecreëerd door de sfeer die er hangt, en deze kan gemaakt worden door de decoraties in het huis.

Als je een echte kerstboom in huis hebt, dan krijg je het gevoel dat je je in een winters dennenbos bevind. Je kan hem ook nog ruiken en als je hem mooi versierd, geeft dit een echte gezellige kerstsfeer. Deze sfeer kan ook omslaan als de boom plotseling besluit wat naalden te laten vallen. Ruzies over wie er moet stofzuigen zijn niet echt bevorderlijk voor de sfeer.

Deze ruzies kunnen voorkomen worden als je een kunstkerstboom koopt. Deze ziet er misschien een beetje nep en plastic-achtig uit, maar hij brengt families wel bij een als de boom opgezet moet worden. Kaal is een kunstkerstboom misschien niet zo sfeervol, versierd is hij dat zeker wel! Je kan bijvoorbeeld een besneeuwde kunstkerstboom kopen. Onze Nederlandse winters leehnavasor zijn niet meer wat ze geweest zijn en het is jaren geleden dat we een echte witte kerst hebben gehad. Een kunstkerstboom met sneeuw is dus een goed en betaalbaar alternatief.

https://www.xmasdeco.nl/