Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Grootformaat printer nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een grootformaat printer, moet u bij Repromat zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van grootformaat print- en scanoplossingen. Van technische, grafische, Latex of Pagewide XL printers tot en met scanners, vouwsystemen en snijplotters: wij hebben het allemaal in huis.

Grootformaat printer van Repromat

Een grootformaat printer is in veel verschillende markten een slimme oplossing. Of u nu snellere en efficiëntere printprocessen wilt, wilt printen voor CAD- en GIS toepassingen of een poster wilt afdrukken met zeer hoge resolutie. Wij bieden printoplossingen voor bedrijven en instellingen in diverse sectoren. Bij gemeenten en andere overheidsinstellingen zorgen wij met onze printoplossingen voor snellere en kostenefficiënte processen. De bouw en industrie kan met onze specialistische apparatuur verschillende disciplines met elkaar verbinden. Archieven en bibliotheken zijn erg blij met onze systemen vanwege de mogelijkheid van vergaande digitalisering en veiligheid van waardevolle documenten. Voor de grafische en signing markt bieden wij een breed scala aan printers om hun klanten nog beter te bedienen.

Duurzaamheid

Uiteraard denken wij bij Repromat mee met een beter milieu. Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in print- en scanoplossingen. Veel bedrijven doen namelijk aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven printen kort gezegd alleen nog maar wat nodig is en het liefst zo efficiënt mogelijk. Onze systemen sluiten hier bij aan. Daarnaast bieden wij met onze systemen ook scanoplossingen die ervoor zorgen dat er nog minder kan worden geprint. Meer informatie hierover vindt u op onze website. De veiligheid van onze systemen is groot. De systemen zijn geoptimaliseerd op het gebied van herkenning van de persoon die print.

Over ons

Bij Repromat helpen wij u niet alleen bij de aanschaf van uw printsysteem, maar zorgen wij er ook voor dat uw systeem het blijft doen. Onze servicedienst doet namelijk meer dan alleen kijken naar het functioneren. Wij houden de status van het systeem nauwlettend in de gaten en geven op tijd aan wanneer het tijd is voor nieuwe inkt of een nieuwe printer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor totaaloplossingen op het gebied van hardware, software, service en alle supplies die u nodig kunt hebben. Het is zelfs mogelijk om uw oude printsysteem in te ruilen. Kijk vooral op onze website voor meer informatie.

Grootformaat printer kopen bij Repromat? Klik hier.