Succesinbeeld
Image default
MKB

Habu levert glazenwassers voor Ede die ruiten blinkend schoon maken

 

Glazenwassers Ede die ruiten blinkend schoon maken

Habu is al meer dan 40 jaar een begrip in en om Ede. De onderneming verricht de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Hierbij maakt het niet uit waarvoor Habu aan de slag kan gaan, u kunt er gegarandeerd op rekenen dat er een blinkend schoon eindresultaat wordt opgeleverd. Dit geldt niet alleen voor reguliere schoonmaakteams, maar ook voor de glazenwassers die Ede en omstreken van schone ruiten voorzien. Die hoge kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de eigenaren van Habu Schoonmaakorganisatie zelf ook dagelijks op de werkvloer actief zijn, zodat ze goed in de gaten kunnen houden wat specifieke wensen van klanten zijn, om daar vervolgens zoveel mogelijk op in te spelen.

 

Schoonmaken zonder het milieu zwaar te belasten

Een van de wensen die de afgelopen jaren steeds vaker bij klanten naar voren kwam was of er mogelijkheden zijn om onze werkzaamheden met ecologische schoonmaakmiddelen uit te voeren. Omdat we bij Habu Schoonmaakorganisatie vanzelfsprekend ook het beste met het milieu en de natuur om ons heen voorhebben zijn we daarom – waar mogelijk – enige tijd geleden overgestapt naar ecologische alternatieven. Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat onze glazenwassers in Ede niet onnodig zwaar het milieu belasten op het moment dat ze bij u thuis of op de werkplek de ramen wassen.

 

Overige voordelen van onze glazenwassers in Ede

Een ander voordeel van de keuze voor Habu Schoonmaakorganisatie als u een glazenwasser in Ede nodig heeft is dat we met een vast team werken waarin weinig verloop is. Heeft u bijzondere wensen op het gebied van het reinigen van uw ruiten, dan hoeft u dat dus niet telkens opnieuw aan onze medewerkers uit te leggen. Daarnaast spreken al onze personeelsleden gewoon Nederland, zodat er geen sprake van communicatieproblemen hoeft te zijn en beschikken ze veelal over talloze jaren aan kennis en ervaring, waardoor ze geroutineerd en snel tot het beste schone resultaat voor u kunnen komen.