Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Er weer snel tiptop uitzien!

Soms heb je zo’n dag dat je er weer helemaal klaar mee bent, met het luieren en nietsdoen Je voelt je een beetje ‘meh’ en je ziet er nogal slonzig uit. Eigenlijk wil je in beweging komen, maar jouw joggingbroek lijkt vastgekleefd aan de bank. Terwijl op de achtergrond de televisie aanstaat. Je kijkt wel, maar eigenlijk ook niet echt. Herkenbaar? Wil je ook uit die dip? Zorg er dan voor dat je er snel weer tiptop uitziet.

Sleep jezelf naar de douche

Vind je dit lastig? Maak het dan leuk. Zet je favoriete playlist op, zorg voor een lekker geurtje in de badkamer en doe alles lekker rustig aan. Elk stapje is er één. Tip? Douch bewust. Voel de stralen over jouw hoofd en lichaam glijden. Spoel alles van je af.

Als je bewust gaat douchen, spoel je meer van je af dan al het plakkerige zweet, muffe luchtjes en het vuil wat zich verzameld heeft op jouw huid. Je spoelt dan namelijk ook geestelijke ballast van je af. Niet voor niets, zie je het geestelijke afspoelen vaak in films. Er gaat een hele krachtige werking vanuit. Zorg na het douchen, ook goed voor jezelf en gebruik natuurlijk huidverzorging.

Ga opruimen

Rommel in huis, staat voor rommel in jouw hoofd. Zeggen ze… Ze zouden zomaar eens gelijk kunnen hebben. Wees niet te pietepeuterig. Met perfectionisme, ga je nu verzanden. Dus doe vooral alleen het ergst. Ruim die chips zakken op, zet al het rondslingerend servies in de vaatwasser, dat soort dingen. Al een beter gevoel? Mooi. Pak even een kop koffie of thee, dat heb je wel verdiend.

Ga nu jezelf opdirken

Heerlijk weer even een fris luchtje op of ga even helemaal los met de make-up. Het is nu niet het moment om nieuwe dingen uit te proberen. Maar, doe het wel met verve en volle overgave. Je wilt er immers weer tiptop uitzien.

Anticiperen met een natuurlijke huidverzorging

Wil je de volgende luie bui voor zijn? Zorg er dan voor dat je heerlijk natuurlijke huidverzorging in huis hebt. Met producten voor natuurlijke huidverzorging kun je jouw doucheritueel nog fijner maken. En, dat is, zo weet je nu, de start voor het er weer tiptop uitzien.