Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een zwembad op het balkon

De meeste mensen willen maar al te graag een eigen zwembad in de tuin, toch zijn er niet veel mensen die dit ook echt hebben. in de zomer wordt er vaak een zwembad opgezet en die wordt daarna vaak weer afgebroken. Daarnaast gaan Nederlanders vaak naar landen op vakantie met zomerse temperaturen en genieten daar op het strand of van het zwembad bij het hotel, appartement of huisje. In Mumbai bestaat er nu een appartementencomplex waar elk balkon een eigen zwembad heeft.

In Nederland zal je dit niet snel tegenkomen, maar de ontwerper James Law Cybertecture, die heeft het aangedurfd in Mumbai. Het appartementencomplex heet Aquaria Grande en elk appartement bezit ook echt over een zwembad op het balkon. Toch zijn hier veel mensen ook bang dat er nog een ongeluk gaat gebeuren, omdat het waterpeil van de zwembaden precies op het randje zit en wat nou als het glas breekt? Sommige mensen zullen dit dan ook eng vinden, maar op de eerste verdieping bevindt zich nog een groot openbaar zwembad, waar je heerlijk in kunt zwemmen. Het is niet zo dat je deze kamers kan huren, het is een woonflat en hier wonen dan ook vaste bewoners. In Kuala Lumpur zijn ze nu ook bezig met een flat die erg veel zwembaden krijgt, het is de bedoeling dat de flat komt te bestaan uit 94 appartementen en 95 zwembaden. De woonflat in Mumbai bestond uit 228 appartementen. 

Een zwembad in de tuin is voor velen dan toch wat fijner, privé en geen gevaarlijke hoogtes. Verschillende folies kunnen ervoor zorgen dat jouw zwembad zo goed mogelijk blijft, bijvoorbeeld het Alkorplan folie, dit is een goede zwembadfolie waarbij je verzekerd bent van een waterdichte liner en heb je toch een lek in het zwembad? Dan is dit altijd nog goed te maken.

http://www.zwembadfolie.nl/