Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een touringcar huren

Een touringcar huren, waar kan dat eigenlijk? Veel mensen stellen die vraag pas op het moment dat ze een touringcar nodig hebben voor een bepaald evenement, en eigenlijk niet weten waar een touringcar huren het beste kan. Dat kunnen we je wel vertellen: een touringcar huren doe je het beste bij Noot! Dat komt omdat een touringcar huren bij Noot altijd kan. Noot heeft namelijk een wagenpark met een zeer uitgebreid aanbod aan touringcars die in allerlei soorten en maten te verkrijgen zijn. Heb je een groep van 16 waar je een touringcar voor wilt huren? Geen probleem! Of heb je juist een groep van 62 waar je een touringcar voor wilt huren? Ook geen probleem!

Een touringcar huren die flexibel is

Noot heeft gewoon voor iedere gelegenheid een touringcar die passend is. Van een hele grote touringcar tot een vrij kleine touringcar. Van een touringcar die functioneel is, maar wel veilig en comfortabel, tot een touringcar van uitermate luxe. Noot is gevestigd in Ede, dus als je daar een touringcar wil huren, dan kan dat altijd, maar we zijn ook gericht op de hele regio. Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Nijmegen, Utrecht en omstreken vallen allemaal binnen deze regio.

Waarvoor kan je een touringcar huren?

Een touringcar huren bij Noot kan voor allerlei evenementen of gelegenheden. Denk hierbij aan compleet verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen als je met een hele groep mensen voor een weekend op reis gaat. Een touringcar huren kan ook voor concert- of theatervervoer, voor lijndiensten, voor schoolreisjes, voor breng- en haalritten, voor evenementen en zelfs voor bedrijfs- of personeelsfeesten kan je een touringcar huren bij Noot.

Een luxe touringcar huren

Een luxe touringcar huren kan natuurlijk ook! Bij Noot kan je er dan voor kiezen om een touringcar te huren die een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning, verstelbare voetsteunen én individueel verstelbare verlichting hebben. Zo zie je maar, bij Noot heb je ruimte keuze uit touringcars om te huren en dan ook nog eens ruime keuze uit de luxe van de touringcars. Wil je weten wat dat gaat kosten? Kijk op de website!