Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Een mooie beursstand kun je huren

Als deelnemer aan een vakbeurs wil je graag een opvallende beursstand, die op een plekje aan één van de drukke routes staat. Het effect daarvan is, dat er meer beursbezoekers langs je stand lopen, en dat ze door de opvallende stand eerder aandacht hebben voor je bedrijf. Je moet zelf natuurlijk nog het contact leggen en je producten of diensten onder de aandacht brengen, maar de beursstand heeft in elk geval gezorgd dat de bezoekers je bedrijf hebben gevonden. Het is niet nodig om als bedrijf zelf een beursstand te laten bouwen. Je kunt die ook huren.

Beursdeelname zonder stress

Wie weleens als deelnemer op een beurs heeft gestaan weet, dat dit veel stress met zich mee kan brengen, vooral als je zelf de stand moet opbouwen en inrichten. De beurshal is maar een beperkte tijd voor aanvang van de beurs geopend om de stands klaar te maken. Doordat alle standhouders dat op hetzelfde moment willen doen is het een drukte van belang. Die stress is te voorkomen door de stand bouw niet zelf te doen. Er zijn bedrijven die dat voor je kunnen doen. Het is dan hun verantwoordelijkheid dat de beursstand op tijd klaar is.

Een beursstand op maat

Bij Isyfair.nl kun je een beursstand huren en de standbouw uitbesteden. Het selecteren van de beursstand is een leuk klusje. Op basis van enkele kenmerken kun je een stand uitzoeken. Die kenmerken zijn het aantal vierkante meters, of je een eilandstand, hoekstand of een kopstand wilt hebben, en het budget. Vervolgens is het mogelijk om voor een vormgeving te kiezen. Bij Isyfair.nl kun je de stand huren of kopen. In alle gevallen zullen de standbouwers van het bedrijf ervoor zorgen dat de stand op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip klaar is.