Succesinbeeld
Image default
Aanbiedingen

4 geschikte plekken voor een wijnrek

Houd je van een lekkere wijn op zijn tijd en vind je het leuk om verschillende flessen te verzamelen? Schaf dan een wijnrek aan, zodat je de mooiste flessen kan uitstallen. Een wijnrek kan je op veel verschillende plekken in huis ophangen. Ben je benieuwd wat de beste plekken zijn voor een wijnrek? Lees dan verder en kom erachter!

 

Keuken

Als je thuis een fijne woonkeuken hebt waar je regelmatig met vrienden of familie zit, dan is het natuurlijk fijn om een lekkere wijn binnen handbereik te hebben. Het is dus praktisch als het wijnrek in de keuken hangt. Naast dat het praktisch is, is het ook nog eens een lust voor het oog.

 

Woonkamer

Ook in de woonkamer staat een wijnrek erg sfeervol. Bij het bepalen van een geschikte plek is het belangrijk om rekening te houden met zonlicht en warmte. Je wil natuurlijk niet dat de lekkere wijnen de hele dag in de zon staan naast de verwarming. Kies dus een muur uit die niet direct in de zon staat. 

 

Tuinhuis

Als je in de zomer veel tijd doorbrengt in een tuinhuis, dan is dat ook een geschikte plek voor een wijnrek. Een wijnrek geeft gelijk sfeer aan een kale muur. Daarnaast is het ook praktisch en hoef je niet naar binnen te lopen voor die lekkere fles. Het is wel belangrijk dat je het tuinhuis kan afsluiten. 

 

Hal 

De hal is misschien wel de laatste plaats waar je aan denkt als het gaat om een geschikte plek voor een wijnrek. Toch is de hal een goede plek hiervoor. Gasten zien vaak als eerste de hal als ze binnenkomen. Het is dus de moeite waard om dit gezellig aan te kleden en opgeruimd te houden. 

 

Ga op zoek! 

Ben je enthousiast geworden over een wijnrek en wil je er graag een ophangen bij jou thuis? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop en zoek jouw wijnrek uit!

https://www.sweetlivingshop.nl/