Succesinbeeld
Image default
Bedrijven

Een led-expert en webshop ineen

Ledonline.nl is meer dan een internet ledlampenwinkel. Je vindt er veel informatie over het principe van led-licht. Afzonderlijke lampen zoals ledstrips op maat, pendelarmaturen en systeemplafond verlichting worden beschreven. Dat geldt ook voor aanvullende producten zoals LED rail, dimmers en afstandsbedieningen.

Om je een indruk te geven van het aanbod leds op ledonline.nl beschrijven we een tweetal armaturen die veel verkocht worden. We trappen af met het zwarte led panel pro van 60 bij 60 cm en een UGR waarde van 16. Met een hoogte van 35 mm past dit paneel precies in moderne systeemplafonds. De lichtbron verbruikt 27 Watt energie. De berekende lichtopbrengst is 3640 Lumen. Hiermee komt de Lumen / Watt verhouding uit op 135. De lamp is optioneel te dimmen en heeft een lichtkleur van 4000 Kelvin, wat gelijk staat aan natuurlijk wit licht. De kleurcode is 840. De CRI-waarde is vastgesteld op >80. Het licht schijnt in een bundel van 80 graden naar beneden. Je mag ervan uitgaan dat de lamp 50.000 branduren zeker zal halen. Ledonline.nl geeft 5 jaar garantie op dit led-paneel.

Een tweede led die we presenteren is de Giro: een led opbouw armatuur in de kleur wit. Een lamp wordt veel in showrooms gebruikt om de tentoongestelde artikelen mooi én waarheidsgetrouw in het zonnetje te zetten. Het Watt-verbruik is 7 en de lichtopbrengst in Lumen is 900. 900 gedeeld door 7 is ruim 128 en daarom is de Lumen / Watt verhouding vastgesteld op 129. Deze led-spot is triac dimbaar. De lichtkleur kan variëren van 1800 K tot 3000 K. De kleurweergave is >90. De gradenbundel 40. Wat geldt voor het hierboven beschreven led-paneel, geldt ook voor de Giro: 50.000 branduren en 5 jaar garantie.

Wellicht heb je nog meer informatie nodig over het paneel of de opbouwspot? Misschien ben je benieuwd wat voor hanglampen of muur-leds ledonline.nl allemaal verkoopt? Je kunt op werkdagen contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zijn telefonisch en per mail te bereiken: 076-2003133, info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl/