Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een garage in Veenendaal met vakmensen

Ik moest dringend met mijn auto naar de garage in de omgeving van Veenendaal toe. De reden hiervoor was dat ik een melding kreeg in de auto dat er iets aan de hand was met de motor. Dit is natuurlijk erg belangrijk dus ben ik meteen gestopt aan de kant van de snelweg en heeft de ANWB mijn auto netjes weer bij mij thuis afgezet. Nu moest ik alleen even snel een garage vinden die ook direct mijn auto kon repareren, want die heb ik elke dag nodig om naar het werk te gaan. 

Vakmanschap en passie bij de garage in Veenendaal

Gelukkig had ik snel een garage in Veenendaal gevonden waar ze op de site aangeven dat je daar gewoon even langs kon gaan. Dit was de garage van Geurtsen en ben daar ook langzaam rijdend naar toe gegaan. Daar vertelde ik de situatie aan een medewerker en die zei vriendelijk dat hij er wel even wilde kijken. Uiteindelijk bleek er inderdaad iets kapot te zijn aan mijn motor en moest de auto een dag blijven om hem te repareren en te controleren op andere kwaaltjes in de motor. Dit vond ik niet erg, maar ik vroeg wel of ze ook een auto te leen hadden voor een dag, omdat ik wel gewoon naar mijn werk moest rijden. Ook dit was geen probleem en ze hebben mij een mooie fiat gegeven om tijdelijk in te rijden. Bovendien heb ik ze mijn nummer gegeven zodat ze konden bellen wanneer deze klaar was. Nu hopen dat alles goed zo gaan.

Mijn auto zo goed als nieuw

Na ongeveer anderhalve dag kreeg ik een telefoontje van de garage dat mijn auto weer klaar was om opgehaald te worden. Na mijn werk ben ik meteen naar de garage gereden en daar zag ik mijn auto blinkend mooi staan. Ze hadden hem meteen maar even gewassen en de binnenkant gestofzuigt. Dit vond ik een goede service en heb daarom een kleine tip gegeven. Nu rij ik weer zonder problemen in de auto en ben daar super blij mee.

Meer weten over Garage Geurtsen? Bekijk dan de website via www.garagegeurtsen.nl voor meer informatie.