Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dozenhal

Sinds enkele maanden is De Dozenhal mijn leverancier van keuze op het gebied van verpakkingsmaterialen. Naast mijn vaste baan heb ik een webshop waar handgemaakt aardewerk en porselein wordt aangeboden. Alle producten zijn door mijzelf met de hand gemaakt. De stukken die ik maak, zijn te beschouwen als kunst en daarom decoratief van aard. Het kan een beetje worden gezien als een uit de hand gelopen hobby. Ik deed het vooral uit plezier en om mezelf op een creatieve manier te kunnen uiten. Soms gaf ik stukken weg als geschenk. Ik merkte dat mensen mijn werk waarderen. Mij werd steeds vaker aangeraden om te proberen om er geld mee te verdienen. Zodoende heb ik langzamerhand een collectie opgebouwd, en deze online gezet. In het begin stond ik het nog toe dat klanten een stuk bij mij thuis konden ophalen. Daar ben ik mee gestopt vanwege veiligheidsoverwegingen. Als men bestelt, dan wordt dat netjes verzonden met een koerier. Ik had moeite met vinden van geschikt verpakkingsmateriaal. De stukken zijn vaak fragiel en breekbaar. Vaak heb ik zeer specifieke maten nodig. Ik merkte dat bepaalde maten kartonnen dozen moeilijk te krijgen waren. Uiteindelijk kwam ik terecht bij De Dozenhal. De Dozenhal heeft werkelijk alles te bieden op het gebied van verpakkingsmaterialen.

Online bestellen bij De Dozenhal

Bestellen doe ik altijd online bij de Dozenhal. Voor elke partij kan je gemakkelijk je prijs berekenen. Ik heb mijn eigen account aangemaakt bij De Dozenhal voor mijn bestellingen. Ik ben ook van plan om de dozen te laten voorzien van mij logo. Dat doet De Dozenhal ook namelijk. Ik plaats ongeveer elke 2 weken een bestelling. Wanneer ik na een poosje met een restant aan dozen zit, dan zullen deze gewoon netjes worden opgehaald.

Winkelketen

De Dozenhal is een prettige partij om mee samen te werken. Er wordt netjes op tijd geleverd en er zijn vaak mooie aanbiedingen bij De Dozenhal. Onlangs ben ik benaderd door een winkelketen. Zij willen mijn stukken te koop gaan aanbieden in hun winkels. Wanneer het succesvol blijkt te zijn, dan overweeg ik om mijn vaste baan op te zeggen om me volledig te gaan richten op mijn passie. De Dozenhal zal daarbij nog goed van pas gaan komen.