Succesinbeeld
Image default
Business / Marketing and Advertising

De ideale plotter voor ons bedrijf

Als drukkerij is een plotter een belangrijk element in alle apparaten. Zonder een plotter hadden wij verschillende opdrachten die wij niet konden uitvoeren. Daarom was het ook een groot probleem toen onze plotter helemaal niks meer deed en we snel een vervanging moesten zoeken. Gelukkig hebben we altijd een kleine plotter nog staan als back-up, maar daar konden we niet alles op maken. Dus moesten we een nieuwe plotter bestellen.

Een plotter vinden voor onze drukkerij

Het is lang geleden dat we een plotter hebben gekocht voor het bedrijf. De laatste keer was onze huidige plotter die we echt vijf jaar geleden hebben gekocht voor een goede prijs. Omdat deze plotter al zo oud was, was het te verwachten dat deze een keer stuk zou gaan rond deze tijd. Maar nu moesten we een nieuwe vinden en dat was nog een behoorlijke klus. We gingen eerst kijken of onze connecties ons konden helpen, maar die wisten ook geen goede aanbieder. Totdat een van onze collega’s een website noemde waar hij een keer een plotter zag staan voor een goede prijs. Deze website van Repromat.

Een fijn apparaat om mee te werken

Toen we een kijkje namen op de website van Repromat, zagen we meteen allerlei andere materialen die ons goed van pas zouden komen. Bijvoorbeeld een prachtige grootformaat printer die voor ons heel handig is. Echter kwamen we voor een plotter en die verkochten ze ook voor een hele mooie prijs. Uiteindelijk hebben we uit de vele plotters er eentje kunnen uitkiezen en hebben we deze laten bezorgen bij ons in de drukkerij. Het personeel van Repromat kwamen de plotter brengen en bij ons installeren kosteloos. Daarna kregen we een kleine instructie hoe alles in zijn werking ging en nog een proef. De plotter is echt een mooie toevoeging voor in de drukkerij. 

Bezoek de winkel

Wilt u meer weten over de producten van Repromat en wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje in de webshop van Repromat voor meer informatie over de apparaten die ze verkopen of kom gerust langs in de showroom die zij hebben.